Ajax contracteert Jay Gorter

Gorter
Gorter

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Jay Gorter en Go Ahead Eagles over de overgang van de doelman naar Amsterdam. Gorter tekent een contract dat ingaat op 1 juli 2021 en een looptijd heeft van vier seizoenen, tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #Gorter

Socials

Gorter werd op 30 mei 2000 geboren in Purmerend. De doelman maakte sinds drie seizoenen deel uit van de selectie van Go Ahead Eagles. Met de club uit Deventer dwong hij dit jaar promotie af naar de Eredivisie. Dit seizoen wist hij in veertig officiƫle wedstrijden 26 keer geen doelpunt tegen te krijgen.

Gorter speelde eerder voor Ajax, toen hij tussen 2010 en 2014 als jeugdspeler actief was op sportcomplex de Toekomst. Na zijn Ajax-periode volgde seizoenen bij AFC en AZ. Nu keert hij na drie jaar bij Go Ahead Eagles dus terug op het oude nest.

Tags

  • #Gorter

Socials

Gerelateerde artikelen

Stekelenburg1280contract

Maarten Stekelenburg verlengt contract

Ajax en Maarten Stekelenburg hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2021. De verbintenis van de doelman wordt met één jaar verlengd en loopt tot en met 30 juni 2022.

Tags

  • #Stekelenburg2022

Socials

Pasveer

Ajax contracteert Remko Pasveer

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Remko Pasveer over de overgang van de doelman naar Amsterdam. Pasveer komt transfervrij over van Vitesse, waar hij een aflopend contract heeft. Hij tekent in Amsterdam een contract dat ingaat op 1 juli 2021 en een looptijd heeft van twee seizoenen, tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Pasveer2023

Socials