Ajax contracteert Jorrel Hato

Hato 1420
Hato 1420

Ajax heeft Jorrel Hato (Rotterdam, 7 maart 2006) gecontracteerd. De centrale verdediger tekent een overeenkomst die loopt van 1 juli 2022 tot en met 30 juni 2025. Het betreft het eerste contract voor de 16-jarige jeugdinternational.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Hato speelt in de jeugdopleiding van Ajax sinds de zomer van 2018, hij kwam toen over van de jeugd van Sparta. De linkspoot behoort dit seizoen tot de selectie van Ajax O17.

Wij spraken hem net na het tekenen van zijn contract.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajaxo13juicht1280

Blik op de Toekomst | O18 toont veerkracht, O13-1 wint ruim

Op deze bomvolle zaterdag stond het begin van de tweede competitiehelft voor de Ajax-jeugd centraal. Op sportcomplex de Toekomst werden negen jeugdwedstrijden afgewerkt, waaronder een mini-Klassieker. Lees in Blik op de Toekomst hoe het de Ajacieden verging.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Speksnijder 880

Rico Speksnijder wint For The Future Trophy: 'Ik kan veel leren van Berghuis & Antony'

Voor de zesde keer dit seizoen reiken we de For The Future Trophy uit. Iedere maand delen we die prijs uit aan een jeugdspeler van Ajax die het verdient om in de schijnwerpers te staan. De zesde winnaar van dit seizoen is de 16-jarige Rico Speksnijder. De jonge creatieveling speelt momenteel in Ajax Onder 17 en viel in februari op door zijn schitterende doelpunt tegen PEC Zwolle.

Tags

  • #ForTheFutureTrophy

Socials