Ajax contracteert Martin Henrion

Martin Henrion
Martin Henrion

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Martin Henrion over de overgang van de zestienjarige doelman naar Amsterdam. De Belg tekent in Amsterdam een contract dat op 1 juli 2024 ingaat en een looptijd heeft van drie jaar, tot en met 30 juni 2027. De overstap van Henrion is onder voorbehoud van enkele formaliteiten.

Tags

  • #Henrion

Socials

Henrion (2 maart 2008, Namen, België) speelt momenteel in de jeugd van Standard Luik. Bij de Rouches maakt hij dit seizoen onderdeel uit van het O16-team. De Belgisch jeugdinternational zal komend seizoen worden toegevoegd aan de selectie van Ajax O17.

Gerelateerde artikelen

Interview Martin Henrion

Henrion: 'Logisch om naar Ajax te gaan'

Martin Henrion heeft dinsdag zijn krabbel gezet onder zijn contract. De zestienjarige doelman straalt na de ondertekening en is blij met de overstap. "Ajax is een van de beste opleidingsclubs."

Tags

  • #Henrion

Socials

O18 4Mei

Blik op de Toekomst | Goed nieuws voor O18 na overwinning

Het was een rustige zaterdag voor de Ajax-jeugd. Wel won de O18 als kersverse voorjaarskampioen een belangrijk duel met FC Utrecht en greep het Ajax Vrouwen Talententeam naast de titel. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

BOT Alders

Blik op de Toekomst | O18 blijft op titelkoers

Het was weer een zaterdag met volop doelpunten op sportcomplex de Toekomst en elders. Zo won de O18 na een spectaculaire slotfase van Vitesse, ging de O17 hard onderuit en maakte het Vrouwen Talententeam er vijf. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials