Ajax contracteert Rosa van Gool

Header Rosa 1420
Header Rosa 1420

Ajax heeft Rosa van Gool vastgelegd. De negentienjarige middenvelder van de Ajax Vrouwen tekent een contract tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Van Gool (9 februari 2004, Leiden) debuteerde bij de Ajax Vrouwen op 16 oktober 2022 op achttienjarige leeftijd in de uitwedstrijd bij ADO. Haar basisdebuut volgde een kleine vijf maanden later in het uitduel met Excelsior.

De middenvelder kwam in 2019 in de Talentenacademie van Ajax en speelde voor haar overgang naar de Ajax Vrouwen voor het Talententeam. Dit seizoen kwam ze tot dertien wedstrijden, waarvan twaalf invalbeurten en één basisplaats. In totaal speelde ze 418 minuten in de hoofdmacht.

Gerelateerde artikelen

Header De Sanders 1280

De Sanders verlengt contract bij Ajax Vrouwen

Kay-Lee de Sanders is ook de komende twee jaar actief bij de Ajax Vrouwen. De verdediger heeft met de Amsterdamse club overeenstemming bereikt over een nieuw contract tot en met 30 juni 2025. Haar huidige overeenkomst liep tot medio 2023.

Tags

  • #DeSanders
  • #AjaxVrouwen

Socials

Team1920

Highlights Ajax Vrouwen – FC Twente | Hoekstra beslissend

De Ajax Vrouwen hebben zaterdag een belangrijke zege geboekt in de strijd om de landstitel. De ploeg van Suzanne Bakker versloeg directe concurrent FC Twente met 1-0 dankzij een treffer van Tiny Hoekstra. Hierdoor kunnen de Ajacieden op zondag 7 mei in Zwolle kampioen worden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Reactiekop1920

Ajax Vrouwen daadkrachtig: 'Drie punten was ons enige doel'

De Ajax Vrouwen staan op poleposition voor de landstitel dankzij de 1-0-zege op concurrent FC Twente. Na afloop van het duel verschenen Lize Kop, Suzanne Bakker en Sherida Spitse gelukkig voor de camera. "Wat we vandaag geleverd hebben, moeten we volgende week weer doen."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials