De Sanders verlengt contract bij Ajax Vrouwen

Header De Sanders 1280
Header De Sanders 1280

Kay-Lee de Sanders is ook de komende twee jaar actief bij de Ajax Vrouwen. De verdediger heeft met de Amsterdamse club overeenstemming bereikt over een nieuw contract tot en met 30 juni 2025. Haar huidige overeenkomst liep tot medio 2023.

Tags

  • #DeSanders
  • #AjaxVrouwen

Socials

De Sanders (6 januari 1998) speelt sinds het seizoen 2017/2018 bij Ajax. Daarvoor kwam ze uit voor CTO Amsterdam, FC Abcoude en sc Buitenveldert. Op 4 november 2017, op bezoek bij Excelsior, maakte de geboren Amsterdammer haar debuut voor de Ajax Vrouwen.

Inmiddels speelde De Sanders 102 wedstrijden voor de Ajax Vrouwen. Daarin scoorde ze één keer.

Gerelateerde artikelen

Kay Lee 880

De Sanders: 'We spelen de droom van alle meisjes'

Het is bijna zover, de Ajax Vrouwen in de Johan Cruijff ArenA tegen Feyenoord. De hele selectie kijkt enorm uit naar die wedstrijd, maar de in de Bijlmer geboren Kay-Lee de Sanders misschien nét even meer dan al haar ploeggenoten. "Dit is de droom van een zevenjarig meisje, die nu uitkomt", verkondigt de Ajax-verdediger in aanloop naar de wedstrijd.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Team1920

Highlights Ajax Vrouwen – FC Twente | Hoekstra beslissend

De Ajax Vrouwen hebben zaterdag een belangrijke zege geboekt in de strijd om de landstitel. De ploeg van Suzanne Bakker versloeg directe concurrent FC Twente met 1-0 dankzij een treffer van Tiny Hoekstra. Hierdoor kunnen de Ajacieden op zondag 7 mei in Zwolle kampioen worden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Reactiekop1920

Ajax Vrouwen daadkrachtig: 'Drie punten was ons enige doel'

De Ajax Vrouwen staan op poleposition voor de landstitel dankzij de 1-0-zege op concurrent FC Twente. Na afloop van het duel verschenen Lize Kop, Suzanne Bakker en Sherida Spitse gelukkig voor de camera. "Wat we vandaag geleverd hebben, moeten we volgende week weer doen."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials