Ajax contracteert Sébastien Haller

Hallerrug
Hallerrug

Ajax, West Ham United F.C. en Sébastien Haller hebben overeenstemming bereikt over de transfer van de Frans-Ivoriaanse speler naar Ajax. De spits tekent een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vierenhalf seizoen, tot en met 30 juni 2025. Ajax betaalt een transfersom van EUR 22,5 miljoen aan West Ham United.

Tags

  • #Haller

Socials

Haller werd op 22 juni 1994 geboren in Ris-Orangis, Frankrijk. De Ivoriaans international speelde eerder tweeënhalf jaar voor FC Utrecht in de Eredivisie.

Destijds kwam hij in de winsterstop van het seizoen 2014-2015 over van het Franse AJ Auxerre. Vervolgens speelde de aanvaller in Duitsland voor Eintracht Frankfurt om sinds de zomer van 2019 voor West Ham United uit te komen.

De 26-jarige Haller stond bij de Engelsen nog tot en met medio 2024 onder contract.

Ben je geïnteresseerd in het shirt van Haller? We hebben een speciale actie: als je het shirt aanschaft, krijg je gratis bedrukking met zijn naam en rugnummer.

Gerelateerde artikelen

Stillsh2

Haller: 'De droom is scoren én winnen zondag'

Sébastien Haller is Ajacied. De 26-jarige Ivoriaans international heeft in Amsterdam een contract getekend tot medio 2025. De spits gaf direct na de medische keuring zijn eerste interview.

Tags

  • #Haller

Socials