Ajax contracteert Sivert Heggheim Mannsverk

Mannsverk 1920 Header
Mannsverk 1920 Header

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Sivert Heggheim Mannsverk en Molde FK over de overgang van de 21-jarige middenvelder naar Amsterdam. De Noor tekent een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vijf jaar, tot en met 30 juni 2028.

Tags

  • #Mannsverk

Socials

Mannsverk werd op 8 mei 2002 geboren in Øvre Årdal. Hij doorliep de jeugdopleiding van Songdal, voordat hij in 2021 de overstap maakte naar Molde FK. Met dat team won de Noors jeugdinternational in het seizoen 2021/2022 de dubbel. Mannsverk stond nog tot eind 2025 onder contract bij de Noorse club.

Gerelateerde artikelen

Mannsverk 1920 Verhaal

Sivert Mannsverk | Van Noorwegen naar Nederland

Ajax heeft zich officieel versterkt met Sivert Mannsverk. De 21-jarige controleur heeft een vijfjarig contract getekend in de Johan Cruijff ArenA. Wie is de Noorse jeugdinternational eigenlijk? Tijd om hem aan je voor te stellen.

Tags

  • #Mannsverk

Socials

Mannsverk Interview 1920

Mannsverk: 'Het was een no-brainer voor mij'

Sivert Mannsverk mag zich Ajacied noemen. De middenvelder hoorde woensdag van de concrete interesse en daarna ging het snel. "Ajax was een van de clubs en ik wilde meteen komen." Met de nieuweling heeft de club een compleet middenveld zegt directeur voetbalzaken Sven Mislintat. "Het geef ons de kans verschillende opstellingen te vormen."

Tags

  • #Mannsverk

Socials

Steijn Reactie Loting 1920

Steijn: 'Uitdagende en mooie loting'

Met de spelersgroep en de gehele staf keek Maurice Steijn naar de loting van de UEFA Europa League. Ajax werd gekoppeld aan Olympique Marseille, Brighton & Hove Albion en AEK Athene. "Allemaal mooie affiches."

Tags

  • #Steijn
  • #UEL

Socials