Ajax Vrouwen genieten van eigen documentaire: 'Fantastisch voor later'

Het memorabele seizoen van de Ajax Vrouwen in de UEFA Women's Champions League heeft een prachtige documentaire opgeleverd. De hoofdrolspelers zagen de beelden samen voor het eerst en de reacties waren lovend. "Mooi dat de mensen ons verhaal zien."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajax Doc 'From her story to history' is vrijdagavond op de Ajax-kanalen te zien.

Gerelateerde artikelen

Ajaxdocfromherstorytohistorythumb

Unieke documentaire over Ajax Vrouwen vrijdag in première

Een uniek seizoen voor de Ajax Vrouwen vraagt om een unieke documentaire. Vanaf minuut één gingen alle deuren open bij de Ajax Vrouwen tijdens hun avontuur in de UEFA Women's Champions League. In wat achteraf een fantastisch seizoen bleek te zijn, werden records gebroken en geschiedenis geschreven. Juist in dat seizoen kreeg Ajax 'all access' tot de vrouwentak. 'From her story to history' gaat vrijdagavond 24 mei in première op onze eigen kanalen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajaxvrouwenknvbbekerstill

Ajax Vrouwen uitgelaten na bekerwinst: 'We hebben 'm!'

Na de 3-1-overwinning tegen Fortuna Sittard konden de champagneflessen worden ontkurkt. De Ajax Vrouwen hebben voor de zesde keer in de clubhistorie de KNVB Beker gewonnen. En dat zorgde voor uitzinnige taferelen op het veld van Willem II. "Dit is echt een team. Dat stralen we in alles uit", glunderde coach Suzanne Bakker.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Leuchtertop10goalsajaxvrouwen

Top 10 Goals | Ajax Vrouwen 2023/2024

De Ajax Vrouwen hebben een memorabel seizoen afgesloten met de zesde beker in de clubgeschiedenis. De Ajacieden van trainer Suzanne Bakker maakten tal van doelpunten op nationaal én internationaal podium. Wij zetten de tien mooiste van het seizoen 2023/2024 op een rij.

Tags

  • #Top10Goals

Socials