Ajax eert Dusan Tadic' 100e doelpunt met 'Ballboard'

Ballboard 1280
Ballboard 1280

Ajax-aanvoerder Dusan Tadic maakte zondag in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Sparta zijn 100ste doelpunt voor Ajax. Deze unieke mijlpaal zet Ajax kracht bij door in zijn geboortestad Bačka Topola een 'ballboard' te plaatsen. Nadat Tadic zijn 100ste doelpunt scoorde, werd dit billboard met ballen onthuld. Vanuit het bord verschenen 100 ballen waarmee de lokale jeugd kan spelen.

Tags

  • #Tadic

Socials

Het begon voor Dusan Tadic allemaal met zijn eerste bal in Backa Topola, bij zijn basisschool Caki Lajos. Het resulteerde uiteindelijk in een tot nu toe succesvolle en productieve carrière met 100 goals en 107 assist voor Ajax. Met deze actie laten Tadic en Ajax zien dat iedereen die begint met een bal, kan dromen van zo’n carrière.

Gerelateerde artikelen

Tadic100 1280

Dusan Tadic | Alle honderd Ajax-goals van onze captain

Dusan Tadic bereikte zondag een unieke mijlpaal. De Ajax-aanvoerder maakte in de thuiswedstrijd tegen Sparta zijn honderdste officiële doelpunt in Amsterdamse dienst. Hierbij al zijn Ajax-goals in vogelvlucht.

Tags

  • #Tadic

Socials

Tadic Web

100 goals Tadic | Serviër in illuster rijtje

Honderd goals voor Ajax 1. Met zijn doelpunt tegen Sparta schaart Dusan Tadic zich in een rijtje met prachtige Ajacieden. Van Santiago Bernabéu tot een kolkende Johan Cruijff ArenA, de Serviër maakte ze overal.

Tags

  • #Tadic

Socials

Tadic Scoort Real 1280

Een cadeautje: drie heerlijke treffers van onze captain Dusan Tadic

Sinds Dusan Tadic in 2018 naar Ajax kwam, maakte hij indruk in het wit-rood-witte shirt. Met zijn leiderschap, goals en assists speelde de Serviër een belangrijke rol in de afgelopen landskampioenschappen en Europese avonturen. Ter ere van zijn 34e verjaardag hebben we drie prachtige goals van Tadic op een rijtje gezet. Sretan rođendan, Dusan.

Tags

  • #Tadic

Socials