Een cadeautje: drie heerlijke treffers van onze captain Dusan Tadic

Sinds Dusan Tadic in 2018 naar Ajax kwam, maakte hij indruk in het wit-rood-witte shirt. Met zijn leiderschap, goals en assists speelde de Serviër een belangrijke rol in de afgelopen landskampioenschappen en Europese avonturen. Ter ere van zijn 34e verjaardag hebben we drie prachtige goals van Tadic op een rijtje gezet. Sretan rođendan, Dusan.

Tags

  • #Tadic

Socials

Gerelateerde artikelen

Dusan WK 1280

Tadic met Servië naar WK voetbal

Dusan Tadic neemt met Servië deel aan het WK voetbal 2022 in Qatar. De Ajacied kreeg vrijdagmiddag te horen dat hij onderdeel is van de definitieve selectie voor het mondiale toernooi dat 20 november begint.

Tags

  • #WK2022

Socials

Header Boek DT 1280

Tadic signeert boek 'Tadic, Ultieme Prof' in Ajax Fanshop

De Ajax Fanshop bij de Johan Cruijff ArenA was onlangs het decor voor een drukbezochte signeersessie van Dusan Tadic. De Serviër zette zijn krabbel op het boek 'Tadic, Ultieme Prof', geschreven over de aanvoerder van Ajax en ging op de foto met de aanwezige fans. Ajax-host Aviv Levy ging met hem mee.

Tags

  • #Tadic

Socials

Tadic Statistieken 1280

De briljante statistieken van 'MVP' Dusan Tadic

Met zijn assist in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard van afgelopen zaterdag heeft Dusan Tadic zijn onvolprezen waarde voor Ajax andermaal bewezen. De koning van de eindpass bij Ajax is mede dankzij zijn rol als aangever bij de 1-3 van Brian Brobbey nu de onbetwiste 'most valuable player' in de Eredivisie sinds het millennium.

Tags

  • #Tadic

Socials