Ajax en ComAve sluiten partnership-overeenkomst

Comave1920
Comave1920

Ajax en ComAve hebben een partnership-overeenkomst getekend. ComAve is vanaf komend seizoen voor tenminste drie jaar Official Sponsor en Official Ecommerce Platform Partner.

Tags

  • #ComAve

Socials

ComAve zet het partnership met Ajax in om hun ecosysteem internationaal onder de aandacht te brengen. Ajax is de eerste Nederlandse club die de ontwikkeling van ComAve ondersteunt. ComAve heeft als doel 's werelds grootste ecosysteem voor sportfans te creëren en speelt in op de behoeftes (van zowel aanbieders als consumenten) op het vlak van e-commerce, online retail en restaurants. Er zit tevens een loyaliteitsprogramma aan gekoppeld waarmee bijzondere ervaringen verdiend kunnen worden.

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: "Met ComAve hebben we een ambitieuze partner die hun partnership-portfolio in de internationale voetbalwereld stapsgewijs uitbreidt. Hun partnerships met o.a. AC Milan en Crystal Palace, en hun oplossingen die bij het meest recente WK werden gebruikt hebben ze in meerdere landen bekendheid en waardering opgeleverd. We gaan ze helpen om daar een volgende stap in te zetten."

Comave900 2

Adam Haines, operationeel directeur ComAve: "Ik kijk er naar uit om de samenwerking met Ajax te beginnen. Hun vooruitstrevende aanpak en ambitie voor het hoogst haalbare sluiten aan bij onze visie. We kijken uit naar het bereiken van mooie mijlpalen, het neerzetten van een nieuwe standaard en het maximaal benutten van de mogelijkheden op het vlak van te digitale marktplaatsen."

Jassim Al Sulaiti, Regional Managing Partner, ComAve: "Onze samenwerking met Ajax is een belangrijke stap in ons ambitieuze plan om dé digitale marktplaats voor fans te creëren. We zijn verheugd om krachten te bundelen met een club met de prestige en de historie van Ajax, en we zijn enthousiast om fans en bedrijven te gaan helpen."

Lees hier meer over ComAve.

Gerelateerde artikelen

Whatsapp Image 2024 01 10 At 18.56.31

Ajax en adidas verlengen partnership tot en met 2031

Ajax en adidas hebben hun langlopende partnership verlengd tot en met 2031. adidas is al sinds 2000 kleding- en hoofdsponsor van Ajax, met deze verlenging wordt de 30 jaar partnership-mijlpaal voorbij gestreefd. Daarmee is dit het langstlopende kledingsponsorschap van de Eredivisie en een van de langstlopende partnerships van het Europese voetbal.

Tags

  • #adidas

Socials

Acronis 1920

Partnership Acronis en Ajax verlengd

Technologiebedrijf Acronis en Ajax hebben de samenwerking verlengd. Acronis blijft tot en met minimaal 2026 Official Cyber Protection Partner van Ajax alsmede hoofdsponsor van de Ajax Jeugd. Naast de rechten op het vlak van zichtbaarheid en hospitality die Acronis ontvangt, blijft Ajax ook een belangrijke 'showcase' om de producten en services van Acronis onder de aandacht te brengen bij de zakelijke doelgroep.

Tags

  • #Acronis

Socials

HPE1920 1 (1)

Hewlett Packard Enterprise en Ajax verlengen partnership

Ajax en Hewlett Packard Enterprise (HPE) hebben hun partnership verlengd. HPE is minimaal tot en met 2025 Official Supplier van Ajax. HPE is voor Ajax een belangrijke technologiepartner en adviseur, een rol die sinds 2018 voor zowel de kantooromgeving in de Johan Cruijff ArenA als de voetbalorganisatie op de Toekomst wordt vervuld.

Tags

  • #Hewlett Packard

Socials