Hewlett Packard Enterprise en Ajax verlengen partnership

HPE1920 1
HPE1920 1

Ajax en Hewlett Packard Enterprise (HPE) hebben hun partnership verlengd. HPE is minimaal tot en met 2025 Official Supplier van Ajax. HPE is voor Ajax een belangrijke technologiepartner en adviseur, een rol die sinds 2018 voor zowel de kantooromgeving in de Johan Cruijff ArenA als de voetbalorganisatie op de Toekomst wordt vervuld.

Tags

  • #Hewlett Packard

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: ''We kijken met veel vertrouwen naar de komende periode van samenwerking. Zeker ook met de ontwikkeling van De Nieuwe Toekomst vinden we in HPE een gerenommeerde partner; zij helpen ons om ook op technologievlak het allerbeste neer te zetten.''

HPE900 2

Maarten Spijkers, algemeen directeur HPE Nederland: ''We zetten met veel trots en plezier ons partnership voort. De innovatieve wijze waarop Ajax data gebruikt om betere beslissingen te nemen op en naast het veld is indrukwekkend. Onze technologie op het gebied van networking, data storage en server-infrastructuur ondersteunt daarin. Dat doen we in goede samenwerking met de sterk ontwikkelde en gegroeide afdelingen ICT, Digital en voor alle Ajax-collega’s.''

Gerelateerde artikelen

Still Replay 1920

Ajacieden passen nieuwe kleding Replay

De competitiestart staat voor de deur. De Ajax-selectie draagt ook rondom wedstrijden van het seizoen 2023/2024 kleding van Replay. De Amsterdammers meldden zich op de Toekomst om de nieuwe lijn te passen. "Ik vind hem er heel goed uitzien."

Tags

  • #Replay

Socials

Thumb BMW Berghuis

Ajax-spelers ontvangen nieuwe BMW

Een deel van de selectie en directie van Ajax mocht onlangs een nieuwe bolide uitkiezen. Sinds 1 juli is het partnership tussen Ajax, BMW en Van Poelgeest ingegaan waardoor de Ajacieden vanaf heden in een nieuwe auto rijden. "Stoelverwarming tijdens de winter is cruciaal."

Tags

  • #BMW

Socials

Ajaxcsuhoofdfoto1920

Ajax en CSU verlengen samenwerking tot en met 2030

Ajax en CSU hebben hun samenwerking verlengd tot en met 2030. CSU is Official Sponsor en Official Schoonmaak Partner van Ajax en blijft dit minimaal voor de komende zeven seizoenen. CSU is schoonmaakpartner op sportcomplex de Toekomst en in de Johan Cruijff ArenA. Het partnership met de ArenA is ook tot en met 2030 verlengd. Ajax, Johan Cruijff ArenA en CSU blijven gezamenlijk maatschappelijke projecten ontwikkelen op het vlak van onder andere duurzaamheid en arbeidsmarktparticipatie.

Tags

  • #CSU

Socials