Ajax en Cruz Azul bereiken akkoord over Jorge Sánchez

Sanchezvertrekheader
Sanchezvertrekheader

Ajax en Cruz Azul hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Jorge Sánchez naar de Mexicaanse club. De verdediger stond nog tot en met 30 juni 2026 onder contract bij Ajax.

Tags

  • #Sánchez

Socials

De Mexicaan werd op 10 december 1997 geboren in Torreón en kwam in de zomer van 2022 over van Club América. De rechtspoot maakte op 28 augustus 2022 zijn debuut voor Ajax 1 tijdens de uitwedstrijd tegen FC Utrecht: 0-2. Het afgelopen seizoen werd Sánchez gehuurd door het Portugese FC Porto. In totaal kwam de Mexicaans international 26 keer in actie voor Ajax, waarin hij drie doelpunten maakte.

Gerelateerde artikelen

Fariolipreseason

Dit zijn de wedstrijden van Ajax tot nu toe

De eerste oefenwedstrijden zijn bekend, de loting voor de voorronde van de UEFA Europa League is geweest en het conceptschema voor de Eredivisie is uitgerold. Daarmee zijn de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen bekend voor Ajax.

Tags

  • #Ajax1

Socials

Trainingheader

Farioli maakt kennis met Nederlands weer

Gehuld onder een petje maakte trainer Francesco Farioli woensdag op sportcomplex de Toekomst kennis met typisch Nederlands weer. Geen zon, geen temperaturen van boven de twintig graden, maar regen op de eerste woensdag van juli.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gooijeroefentegenstanderstrainingskamp

Ajax oefent op trainingskamp tegen Al-Wasl FC en Olympiakos

Ajax speelt tijdens het trainingskamp op de Wageningse Berg twee oefenwedstrijden. Op donderdag 18 juli treffen de Amsterdammers Al-Wasl FC en een dag later, op vrijdag 19 juli, is Olympiakos de tegenstander. Beide duels zijn live en exclusief te zien op Ziggo Sport.

Tags

  • #PreSeason

Socials