Ajax oefent op trainingskamp tegen Al-Wasl FC en Olympiakos

Gooijeroefentegenstanderstrainingskamp
Gooijeroefentegenstanderstrainingskamp

Ajax speelt tijdens het trainingskamp op de Wageningse Berg twee oefenwedstrijden. Op donderdag 18 juli treffen de Amsterdammers Al-Wasl FC en een dag later, op vrijdag 19 juli, is Olympiakos de tegenstander. Beide duels zijn live en exclusief te zien op Ziggo Sport.

Tags

  • #PreSeason

Socials

De eerste oefenwedstrijd gedurende het trainingskamp tegen Al-Wasl FC op donderdag wordt afgewerkt op het complex van TEC Tiel en begint om 18:30 uur. Kaarten voor deze wedstrijd zijn via de site van TEC Tiel te bestellen. De wedstrijd tegen het Griekse Olympiakos is zonder publiek en wordt op vrijdagmiddag om 15:00 uur op een besloten locatie gespeeld.

Beide oefenwedstrijden van Ajax zijn, evenals de overige vriendschappelijke duels in de voorbereiding, exclusief te zien bij Ziggo Sport. Voor Ziggo-klanten op kanaal 14, en niet Ziggo-klanten kunnen de wedstrijden gratis zien op Ziggo Sport Free. Meld je daarvoor nu al aan op www.ziggo.nl/uefa.

Voor het trainingskamp op de Wageningse Berg oefent Ajax nog tegen PEC Zwolle (5 juli), Sint-Truidense V.V. (9 juli) en Rangers FC: 13 juli. Zowel de wedstrijd tegen Sint Truidense V.V. als die tegen Rangers FC is toegankelijk voor publiek.

Het seizoen voor de ploeg van Francesco Farioli begint op donderdag 25 juli. Dan nemen de Amsterdammers het in de tweede voorronde van de UEFA Europa League op tegen FK Vojvodina. Meer informatie over de kaartverkoop vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Fariolipreseason

Dit zijn de wedstrijden van Ajax tot nu toe

De eerste oefenwedstrijden zijn bekend, de loting voor de voorronde van de UEFA Europa League is geweest en het conceptschema voor de Eredivisie is uitgerold. Daarmee zijn de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen bekend voor Ajax.

Tags

  • #Ajax1

Socials

Preseason1920

Eerste drie oefentegenstanders bekend

De voorbereiding van Ajax op seizoen 2024/2025 krijgt steeds meer vorm. Afgelopen week hebben de meeste niet-internationals zich gemeld op sportcomplex de Toekomst. Woensdag stonden medische testen op het programma, donderdagochtend was de eerste veldtraining.

Tags

  • #PreSeason

Socials