Farioli maakt kennis met Nederlands weer

Trainingheader
Trainingheader

Gehuld onder een petje maakte trainer Francesco Farioli woensdag op sportcomplex de Toekomst kennis met typisch Nederlands weer. Geen zon, geen temperaturen van boven de twintig graden, maar regen op de eerste woensdag van juli.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Dat weerhield de trainer er overigens niet van om fanatiek als altijd de oefensessie in te gaan. Daarmee stoomde hij de spelers klaar voor de eerste oefenwedstrijd van het seizoen: vrijdag tegen PEC Zwolle. Het besloten oefenduel is live te zien op Ziggo Sport.

De training werd opgedeeld in twee verschillende delen. Een in de ochtend en een in de middag. Onze fotograaf was bij de ochtendsessie. Daarin werd er een groot partijspel gespeeld waarbij de selectie werd opgedeeld in twee verschillende teams. De Ajacieden hebben ook nog afgerond op de goal. Na een intensieve sessie in de regen doken de Ajacieden het complex in en keerden ze in de middag weer terug op het veld.

Gerelateerde artikelen

App 16X9

Ajax Open Dag – Leven als een Ajacied

Op de Ajax Open Dag 2024 kan je maandag 5 augustus leven als een Ajacied. Bekijk de presentatie van onze teams, optredens van diverse artiesten en debuteer als Ajacied in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #OpenDag

Socials

Trainingsdag Onder Farioli

Training richting eerste oefenduel in voorbereiding

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang. Dinsdagochtend stonden de Ajacieden weer op het trainingsveld om zich voor te bereiden op de eerste oefenwedstrijd: vrijdag tegen PEC Zwolle.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gooijeroefentegenstanderstrainingskamp

Ajax oefent op trainingskamp tegen Al-Wasl FC en Olympiakos

Ajax speelt tijdens het trainingskamp op de Wageningse Berg twee oefenwedstrijden. Op donderdag 18 juli treffen de Amsterdammers Al-Wasl FC en een dag later, op vrijdag 19 juli, is Olympiakos de tegenstander. Beide duels zijn live en exclusief te zien op Ziggo Sport.

Tags

  • #PreSeason

Socials