Ajax en Curaçao verlengen partnership tot en met 2027

Ajax Curaçao
Ajax Curaçao

Ajax en de Curaçao Tourist Board hebben de samenwerking verlengd. Curaçao is sinds januari 2020 de mouwpartner van Ajax, en blijft dit tot januari 2025. De samenwerking als Official Partner is tot en met 2027 verlengd.

Tags

  • #Curaçao

Socials

Cas Biesta, Commercieel Directeur a.i. bij Ajax: "We zijn Curaçao Tourist Board erg dankbaar voor het getoonde vertrouwen. Ajax en Curaçao zijn de afgelopen jaren op meerdere manieren echt verbonden geraakt. Het partnership heeft naast de zichtbaarheid op en rond de velden ook verschillende samenwerkingen in Nederland en op Curaçao voortgebracht. We zijn erg blij met deze verlenging voor de komende drie jaar. We kijken er naar uit om de gastvrijheid van en onze goede ervaringen op Curaçao met iedereen te delen."

Muryad de Bruin, Counterpart Director bij Curaçao Tourist Board: "Met deze verlenging volmaken we het vijfjarige jubileum als sleeve-partner. De zichtbaarheid op de mouw van het iconische Ajax-shirt heeft internationaal bijgedragen aan meer bekendheid van en waardering voor ons mooie eiland, bij voetbalkijkers in het algemeen en Ajax-fans in het bijzonder. Vanaf januari gaan we dan verder als Official Partner en blijven we op meerdere manieren zichtbaar in het stadion, op TV en social media. En we organiseren onverminderd mooie winacties voor fans."

Gerelateerde artikelen

Futuregoals1920

Future Goals-project draait op volle toeren op Curaçao

Verhitte gezichten en opgewonden stemmen op Curaçao. Het voetbal- en life skills programma rondom het project Future Goals van Sandals Resorts & Ajax draait inmiddels een jaar. Naar tevredenheid worden de eerste contouren zichtbaar op het eiland.

Tags

  • #FutureGoals

Socials

Curacao Ajax 2023 Thumb Ajax Narrowcasting Curacao 0000S 0000 AJAX UNIFORM 56

Curaçao en Ajax verlengen samenwerking

Curaçao Tourist Board en Ajax hebben de samenwerking verlengd tot en met het seizoen 2023/2024. Curaçao is sinds 2020 Official Partner van Ajax en het logo is zichtbaar op de mouw van het Ajax-shirt tijdens alle officiële wedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en bij Europees voetbal. Ook blijft Curaçao zichtbaar in en rond het stadion en in content op de Ajax-kanalen.

Tags

  • #Curaçao

Socials

Toeschouwers V 880

Aftermovie | Zo zag de trip van Ajax naar Curaçao eruit

Ajax sloot het seizoen 2021/2022 afgelopen week af op Curaçao. De Ajacieden werden warm ontvangen door de eilandbewoners. De selectie en staf kwamen niet alleen maar om te ontspannen in het Caribische gebied. Ze gaven onder meer een clinic, bezochten het Ronald McDonald Huis en er werd een nieuw partnership afgesloten. Afsluitend werd een oefenwedstrijd gespeeld.

Tags

  • #ForTheFuture🇨🇼

Socials