Ajax en Dinamo Zagreb bereiken akkoord over Sutalo 

AJAX Sutalo Announce 1920X1080
AJAX Sutalo Announce 1920X1080

Ajax en Dinamo Zagreb hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Josip Sutalo naar Ajax. De clubs kwamen een transfersom overeen waarbij Ajax € 20,5 miljoen betaalt aan Dinamo Zagreb. Dit bedrag kan middels variabelen oplopen tot maximaal € 23,5 miljoen.

Tags

  • #Sutalo

Socials

Sutalo (28 februari 2000, Čapljina, Bosnië en Herzegovina) doorliep sinds 2014 de jeugdopleiding van Dinamo Zagreb. De Kroatisch international stond nog tot medio 2028 onder contract bij de kampioen van Kroatië.

Gerelateerde artikelen

Gaaei Interview 1920

Gaaei is Ajacied: 'Ik kijk er enorm naar uit'

Anton Gaaei kon vanaf het moment dat Ajax interesse toonde aan geen enkele andere club meer denken. De Deense verdediger, die graag aanvalt, is erg blij met zijn contract in Amsterdam. "Ik ben opgelucht dat het rond is."

Tags

  • #Gaaei

Socials

Interview 1920 Akpom 2

Akpom: 'Hopelijk kan ik wat aan de historie toevoegen'

Chuba Akpom mag zich Ajacied noemen. De Engelse aanvaller kijkt, net als Sven Mislintat, uit naar zijn periode in Amsterdam, de rol in de ploeg en scoren in het Ajax-shirt. "Ik kan niet wachten om te laten zien wat ik kan."

Tags

  • #Akpom

Socials

Davy Branco Quiz SITE THUMB (2)

De grote Davy vs Branco Quiz | Deel 1

In de grote Davy vs Branco Quiz gaan twee Ajax-middenvelders de strijd aan. We laten Klaassen en Van den Boomen vragen over elkaar én over Ajax beantwoorden. Met welke voormalig topmiddenvelder werd Branco ooit door Foppe de Haan vergeleken? En welk nummer speelt Davy het liefst op de piano? Bekijk nu in het eerste van in totaal drie delen hoe de Ajacieden het er vanaf brachten.

Tags

  • #Klaassen
  • #VandenBoomen

Socials