Ajax en FC Emmen akkoord over Dirksen

Dirkse1280
Dirkse1280

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Julius Dirksen en FC Emmen over de directe transfer van de verdediger naar de Drentse club. Het contract van Dirksen bij Ajax liep nog tot en met 30 juni 2022.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Dirksen werd op 2 februari 2003 geboren in Amersfoort. Hij verruilde in de zomer van 2018 de jeugdopleiding van PEC Zwolle voor die van Ajax. Hij behoorde dit seizoen tot de selectie van Jong Ajax, maar heeft zijn debuut in het betaald voetbal nog niet gemaakt.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Dougla

Terrence Douglas op huurbasis naar FC Den Bosch

Ajax en FC Den Bosch hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Terrence Douglas. De verhuur is per direct en heeft een looptijd tot en met 15 juni 2022. Het contract van de 20-jarige verdediger bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2023. In de overeenkomst is voor FC Den Bosch een optie tot koop opgenomen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Delgado1280

Ajax huurt Patrickson Delgado van Independiente del Valle

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Independiente del Valle en Patrickson Delgado. De 18-jarige middenvelder wordt per direct gehuurd van de Ecuadoriaanse club voor de duur van anderhalf seizoen, tot en met 30 juni 2023. In de overeenkomst is een optie tot koop opgenomen. De overeenkomst is onder voorbehoud van enkele formaliteiten.

Tags

  • #Delgado

Socials