Ajax en FC Venezia bereiken akkoord over Dennis Johnsen

Dennis Johnsen
Dennis Johnsen

Ajax heeft een akkoord bereikt met FC Venezia over de directe overgang van Dennis Johnsen naar de Italiaanse club. De 22-jarige aanvaller stond nog tot en met 30 juni 2021 onder contract bij Ajax.

Tags

  • #Johnsen

Socials

Johnsen (Trondheim, 17 februari 1998) kwam in 2017 over van sc Heerenveen. Op 25 oktober 2017 maakte de Noor z'n debuut in Ajax 1 tijdens de bekerwedstrijd ASV De Dijk - Ajax (1-4). In totaal speelde Johnsen 5 officiële wedstrijden voor de hoofdmacht van Ajax.

Daarnaast kwam Johnsen in totaal 41 keer in actie voor Jong Ajax en scoorde hij 9 keer. Met het beloftenelftal werd hij in 2018 kampioen in de Eerste Divisie. Johnsen kwam in de afgelopen anderhalf jaar op huurbasis uit voor voor sc Heerenveen en PEC Zwolle.

Tags

  • #Johnsen

Socials

Gerelateerde artikelen

Kikpierie

Kik Pierie op huurbasis naar FC Twente

Ajax en FC Twente hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Kik Pierie. De verhuur is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2021. Het contract van Pierie bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #KikPierie

Socials

Sven Botman

Transfer Botman naar OSC Lille aangepast

Ajax en OSC Lille bereikten op 31 juli jongstleden een akkoord over de transfer van Sven Botman. De inhoudelijke details met betrekking tot deze transfer zijn echter gewijzigd.

Tags

  • #Botman

Socials

Kjaer

Ajax contracteert  Jeppe Kjær Jensen

Ajax heeft Jeppe Kjær Jensen gecontracteerd. De 16-jarige Deense jeugdspeler tekende een contract dat ingaat op 7 september 2020 en loopt tot en met 30 juni 2023. De overstap van Kjær Jensen is onder voorbehoud van enkele formaliteiten.

Tags

  • #KjærJensen

Socials