Ajax en Hublot verlengen samenwerking tot en met 2023

HUBLOT X AJAX 9
HUBLOT X AJAX 9

Hublot en Ajax hebben hun jarenlange samenwerking verlengd tot en met 2023. Beide partijen bekrachtigden dit heugelijke nieuws in het bijzijn van Perr Schuurs en Menno Geelen in de Hublot Boutique Amsterdam. Hublot blijft zowel Official Sponsor alsmede Official Timekeeper van Ajax.

Tags

  • #Hublot

Socials

Namens Hublot tekende Mark van Nieuwkerk, CEO Schaap en Citroen Juweliers, het contract in de Hublot Boutique Amsterdam. Ook de samenwerking met Schaap en Citroen Juweliers, in Nederland de exclusieve retailer van Hublot, wordt verlengd.

 

 

Naast Chelsea, Juventus en SL Benfica is Ajax de vierde Europese club met een Hublot partnership. Het ‘Timekeepership’ met Ajax heeft voor Hublot de afgelopen jaren voor een grotere naamsbekendheid gezorgd en een grotere vraag. Dit heeft er mede toe geleid dat in 2018 de Hublot Boutique Amsterdam (PC Hooftstraat 142) werd geopend.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax reageert verheugd op de verlenging: “Hublot is al bijna tien jaar een zeer gewaardeerde relatie. Hublot was in 2006 het eerste luxe horlogemerk dat in voetbal investeerde, inmiddels hebben ze partnerships met onder andere de UEFA Champions League, de Premier League, topclubs als Juventus en Chelsea en iconen uit het voetbal als Pelé en Mbappé.  We zijn er trots op dat we deel uitmaken van deze fraaie internationale line-up.”

 

Ricardo Guadalupe, CEO van Hublot: “Sinds ons partnership in 2011 begon, is Ajax meer en meer gaan schitteren als een van Europa's meest opwindende teams, met constant veelbelovend jong talent. Dat heeft zeker bijgedragen aan de verlenging van onze samenwerking.”

Tags

  • #Hublot

Socials

Gerelateerde artikelen

HEADERKLAASSEN

Davy Klaassen keert terug bij Ajax

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Davy Klaassen en Werder Bremen over de overgang van de speler naar Ajax. De middenvelder tekende in Amsterdam een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft tot en met 30 juni 2024. Ajax betaalt een transfersom van elf miljoen euro aan Werder Bremen, dit bedrag kan middels variabelen oplopen tot maximaal 14 miljoen euro.

Tags

  • #DavyIsHome

Socials

Hansengoal

Ajax en VriendenLoterij verlengen samenwerking

Ajax en de VriendenLoterij gaan de komende jaren door met hun partnership. De samenwerking is verlengd tot en met juli 2023. De VriendenLoterij en haar deelnemers blijven hiermee de maatschappelijke aspecten van het jeugdvoetbal en de maatschappelijke activiteiten van Ajax ondersteunen.

Tags

  • #VriendenLoterij

Socials

Noa Lang

Ajax en Club Brugge akkoord over Noa Lang

Ajax en Club Brugge hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Noa Lang. De Belgische club huurt de aanvaller eerst van Ajax en uiterlijk 1 juli 2021 zal de huur worden omgezet in een permanente transfer. Lang stond nog tot en met 30 juni 2021 onder contract bij Ajax.

Tags

  • #Lang

Socials