Ajax en VriendenLoterij verlengen samenwerking

Hansengoal
Hansengoal

Ajax en de VriendenLoterij gaan de komende jaren door met hun partnership. De samenwerking is verlengd tot en met juli 2023. De VriendenLoterij en haar deelnemers blijven hiermee de maatschappelijke aspecten van het jeugdvoetbal en de maatschappelijke activiteiten van Ajax ondersteunen.

Tags

  • #VriendenLoterij

Socials

Met de opbrengsten van de verkoop van VriendenLoterij-loten, worden opleidingen van jeugdspelers en andere maatschappelijke projecten van Ajax ondersteund. De opleidingen zijn er om de jeugdspelers van Ajax, ook naast het voetbal, gereed te maken voor de toekomst. De maatschappelijke projecten zijn gericht op sport en gezondheid, sociale integratie en educatie. 

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, vindt het mooi dat Ajax-fans via de VriendenLoterij hun club kunnen steunen. "Jeugdvoetbal en maatschappelijke betrokkenheid zitten in ons DNA. Het is hartstikke mooi dat onze fans daar direct aan kunnen bijdragen dankzij de VriendenLoterij, en tegelijkertijd kans maken op mooie prijzen."

Juiste begeleiding
De VriendenLoterij is al meer dan 10 jaar partner van Ajax. Michiel Verboven van de VriendenLoterij: "Het is geweldig om te zien dat de deelname van vele Ajax-fans een bijdrage levert aan de maatschappelijke projecten en de jeugdopleiding van Ajax. Zo krijgen honderden jeugdspelers de juiste begeleiding om te floreren. Niet alleen op het veld, maar ook in het klaslokaal. Ook de talenten die het niet redden tot het betaalde voetbal zijn hierdoor voorzien van een goede basis voor de toekomst. Bovendien vervullen zij vaak een voorbeeldfunctie bij clubs en verenigingen waar zij daarna actief blijven. Zo krijg je een vliegwieleffect. Dat we ons hier de komende jaren samen voor blijven inzetten is fantastisch."

Tags

  • #VriendenLoterij

Socials

Gerelateerde artikelen

FOTO

Ajax introduceert mobiele tickets

Ajax gaat vanaf het nieuwe seizoen de tickets voor de thuisduels aanbieden als mobiele tickets via de Ajax App. Op deze manier wordt de toegang tot het stadion voor Ajax-fans makkelijker en veiliger. Met deze nieuwe functie heb je altijd al jouw tickets op zak en kan je deze eenvoudig en veilig delen.

Tags

  • #Tickets

Socials

Header

Ajax-merchandise nu ook verkrijgbaar in hartje New York

Met ingang van donderdag 30 juli kunnen Ajax-fans in Amerika naast de officiële shirts ook de Ajax-trainingscollectie en overige fanitems aanschaffen. Om dit te vieren organiseerde Ajax een evenement in de winkel van Pelé Soccer op Times Square in New York. Meteen werd ook het nieuwe thuisshirt geïntroduceerd.

Tags

  • #AjaxUSA

Socials