Ajax en Hublot verlengen samenwerking tot en met 2026

Hublot 1920
Hublot 1920

Ajax en Hublot hebben hun langlopende samenwerking wederom verlengd. Hublot is al geruime tijd breed vertegenwoordigd in het wereldwijde voetbal en is al twaalf jaar een gewaardeerde partner van Ajax. Op dit heugelijke feit werd geproost in aanwezigheid van Menno Geelen van Ajax en Mark van Nieuwkerk van Schaap & Citroen, in Nederland de exclusieve retailer van Hublot.

Tags

  • #Hublot

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: ''Als een partnership zo lang loopt als dat tussen Hublot en Ajax, maakt me dat extra dankbaar als we verlengen. Langdurige partnerships zijn ons dierbaar en waardevol, zeker als dat dé topspeler in de markt betreft. We zijn dan ook trots dat we ook de komende drie jaar onderdeel blijven van de indrukwekkende internationale sponsor line-up van Hublot.''

Ricardo Guadalupe, CEO van Hublot: ''Hublot Loves Football. Sinds 2011 heeft de samenwerking met Ajax gezorgd voor naamsbekendheid in Nederland en bijgedragen aan de opening van de Hublot Boutique Amsterdam aan de P.C. Hooftstraat in 2018. We zijn een trouwe partner van Ajax en steunen het team bij elke wedstrijd. Ik ben blij dat we deze geweldige samenwerking kunnen voortzetten, voor nog eens drie jaar, en ik wens het team het allerbeste voor het huidige en de komende seizoenen.''

 

Gerelateerde artikelen

HUBLOT X AJAX 9

Ajax en Hublot verlengen samenwerking tot en met 2023

Hublot en Ajax hebben hun jarenlange samenwerking verlengd tot en met 2023. Beide partijen bekrachtigden dit heugelijke nieuws in het bijzijn van Perr Schuurs en Menno Geelen in de Hublot Boutique Amsterdam. Hublot blijft zowel Official Sponsor alsmede Official Timekeeper van Ajax.

Tags

  • #Hublot

Socials

Bosman1920

Top 10 Goals | Beauty's van Bosman

John Bosman scoorde tijdens zijn debuut voor Ajax in 1983 tegen Roda JC, op aangeven van huidig Ajax-trainer John van ‘t Schip. In totaal wist de oud-Ajacied 105 keer het net te vinden voor de hoofdmacht. Ter ere van zijn 59e verjaardag hebben we tien fraaie treffers van Bosman op een rij gezet.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Boomen1920

Blessure voor Van den Boomen

Ajax kan voorlopig geen beroep doen op Branco van den Boomen. De middenvelder is afgelopen vrijdag geopereerd aan zijn linkerknie en werkt inmiddels op sportcomplex de Toekomst aan zijn herstel.

Tags

  • #VandenBoomen

Socials