Ajax en Manchester United bereiken akkoord over Erik ten Hag

ETH1280
ETH1280

Ajax en Manchester United hebben donderdag overeenstemming bereikt over de overgang van Erik ten Hag naar de Engelse club. Ten Hag is sinds januari 2018 als hoofdtrainer in dienst bij Ajax en verlaat de club aan het einde van dit seizoen.

Tags

  • #TenHag

Socials

Edwin van der Sar: "Vier en een half jaar is een mooie periode, maar we hadden Erik graag langer bij Ajax gehouden. Hij gaat de stap maken naar een van de grootste clubs ter wereld, die in een fantastische competitie speelt. Wij zijn Erik sowieso veel dank verschuldigd voor wat hij tot nu toe met Ajax bereikt heeft, maar we zijn nog niet klaar."

"Aan het eind van het seizoen zal ik uitgebreider terugblikken op zijn vertrek, voor nu tellen de laatste wedstrijden van het seizoen waarin we met zijn allen de landstitel willen prolongeren."

Ten Hag: "Ik ben blij dat het rond is en officieel bekend is gemaakt. Die duidelijkheid is belangrijk. Maar ik heb maar één belang nu en dat zijn die laatste vijf wedstrijden. Ik wil op een mooie manier afsluiten, dus met het kampioenschap. Met de titel kwalificeren we ons rechtstreeks voor de UEFA Champions League. Daar hoort Ajax thuis."

Tags

  • #TenHag

Socials

Gerelateerde artikelen

Tenhagprijzen

De vijf prijzen van Ten Hag: 'Ik kan mezelf niet op de borst slaan'

In 3,5 jaar won Erik ten Hag als trainer van Ajax maar liefst vijf prijzen. Nooit eerder zag hij ze allemaal bij elkaar, tot nu. Aan het einde van het seizoen maakt de trainer een rondje langs zijn twee KNVB-bekers, twee landstitels en de Johan Cruijff Schaal.

Tags

  • #TenHag

Socials

Erik ten Hag

Ten Hag analyseert vanaf de middenstip: 'Hoog niveau'

Een speciaal interview vanaf een speciale plek. Erik ten Hag spreekt vanaf de middenstip in de Johan Cruijff ArenA over zijn stijl, het Ajax van de laatste jaren, de fans en natuurlijk komend seizoen. Dat doet de trainer aan de hand van 5 kenmerkende Ajax-aanvallen.

Tags

  • #Introducing20_21

Socials

Tenhag100

De honderd overwinningen van Erik ten Hag

Erik ten Hag heeft zondag tegen Feyenoord zijn honderdste overwinning geboekt als trainer van Ajax. We staan in beeld en getal stil bij deze mooie mijlpaal.

Tags

  • #TenHag

Socials