Ajax en Nouryon verlengen partnership tot en met 2026

Nouryon Ajax Beeld
Nouryon Ajax Beeld

Ajax en Nouryon hebben de in 2020 aangegane overeenkomst met drie jaar verlengd. Nouryon, een internationaal opererende bedrijf in productie van essentiële chemicaliën met het hoofdkantoor nabij de Johan Cruijff ArenA, blijft tot en met minimaal 2026 Official Supplier.

Tags

  • #Nouryon

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: '"Nouryon zet al een aantal seizoenen hun partnership in om bij te dragen aan onder andere de versterking van hun zakelijke netwerk en de bekendheid in hun markt. We zijn verheugd dat we ook de komende jaren hieraan kunnen bijdragen.”

Charlie Shaver, Chairman en CEO van Nouryon: "Net als bij Ajax, hebben we bij Nouryon leiderschap en maatschappelijke impact hoog in het vaandel staan. Mede dankzij dit partnership kunnen we onze lokale maatschappelijke programma’s vergroten en bouwen aan de relaties met klanten, leveranciers en andere relaties. We kijken uit naar de komende drie jaar van ons partnership.”

Gerelateerde artikelen

Hoofdfotostaan

Ajax en Staan verlengen partnership

Staan en Ajax hebben hun partnership verlengd. Staan blijft tot en met minimaal 2025 Official Supplier en Official Finance & BI Recruitment Partner van Ajax. Staan zet het partnership ook de komende jaren in bij de verdere groei van de bekendheid en waardering bij huidige en potentiële medewerkers en relaties.

Tags

  • #Staan

Socials

Mascot1920

Ajax en MASCOT verlengen partnership

Ajax en MASCOT WORKWEAR hebben hun partnership verlengd. MASCOT blijft tot en met 2025 Official Supplier van Ajax en zet de diverse exposure-mogelijkheden van Ajax in om een positieve bijdrage te leveren aan hun merkbekendheid en merkwaardering. De hospitality-mogelijkheden die Ajax blijft bieden dragen daar ook aan bij. MASCOT is een van oorsprong Deens bedrijf dat wereldwijd opereert en richt zich op de ontwikkeling en verkoop van de hoogste kwaliteit werkkleding en veiligheidsschoenen.

Tags

  • #MASCOT

Socials

Hoofdfoto Nouryon

Ajax en Nouryon sluiten partnership

Ajax en Nouryon hebben een driejarige overeenkomst getekend. Nouryon, een internationaal opererende speler in productie van essentiële chemicaliën met het hoofdkantoor nabij de Johan Cruijff ArenA, wordt Official Supplier van de club.

Tags

  • #Nouryon

Socials