Ajax en MASCOT verlengen partnership

Mascot1920
Mascot1920

Ajax en MASCOT WORKWEAR hebben hun partnership verlengd. MASCOT blijft tot en met 2025 Official Supplier van Ajax en zet de diverse exposure-mogelijkheden van Ajax in om een positieve bijdrage te leveren aan hun merkbekendheid en merkwaardering. De hospitality-mogelijkheden die Ajax blijft bieden dragen daar ook aan bij. MASCOT is een van oorsprong Deens bedrijf dat wereldwijd opereert en richt zich op de ontwikkeling en verkoop van de hoogste kwaliteit werkkleding en veiligheidsschoenen.

Tags

  • #MASCOT

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: "We zijn blij dat MASCOT de in 2019 aangegane en in 2020 opengebroken en verbeterde samenwerking wederom verlengt. We kijken uit naar deze langere samenwerking en blijven onverminderd een positieve bijdrage leveren aan hun doelstellingen; het vergroten van de naamsbekendheid en het creƫren van merkvoorkeur op het vlak van werkkleding."

Danny Bonn, Market Director Benelux MASCOT WORKWEAR: "Ik ben enorm blij dat we deze samenwerking voortzetten. Met de verlenging tot en met 2025 blijven we de Official Supplier van Ajax en de greenkeepers op sportcomplex de Toekomst blijven MASCOT WORKWEAR dragen. Het ambitieuze streven van Ajax om de beste te zijn komt overeen met MASCOT's waarden en werkstrategie: tested to work.''

Gerelateerde artikelen

Maskot

Ajax verlengt en verbetert samenwerking met MASCOT WORKWEAR en SolarToday

Ajax heeft met MASCOT WORKWEAR en SolarToday de bestaande overeenkomsten opengebroken en verbeterd. Beide bedrijven waren reeds als Official Supplier aan Ajax verbonden en hebben de samenwerking met een jaar verlengd. MASCOT gaat meer investeren in de exposure-mogelijkheden die Ajax heeft te bieden, niet alleen in het stadion maar ook op de digitale kanalen. SolarToday heeft de bestaande exposure-rechten die ze reeds hadden uitgebreid met diverse hospitality-mogelijkheden.

Tags

  • #MASCOT
  • #SolarToday

Socials

Replay Ajax Verlenging

Replay en Ajax verlengen samenwerking tot 2027

Ajax en Replay hebben hun samenwerking verlengd. Replay is sinds 2020 Official Sponsor van Ajax en blijft dit met deze tussentijdse verlenging minimaal tot en met 2027. Replay kleedt de spelers van Ajax en Ajax Vrouwen als ze op weg zijn naar wedstrijden, alsmede de directie en Ajax-medewerkers die rondom wedstrijden in functie zijn.

Tags

  • #Replay

Socials

Headertadic1920

'Onmogelijk' wit basiskleur nieuw Ajax uittenue

Ajax en adidas presenteren vrijdag het nieuwe uittenue voor het seizoen 2023/2024. Het tenue heeft wit als basiskleur. Het is de eerste keer sinds 1988/1989 dat wit de basiskleur van het uittenue is. Daarvoor had Ajax een rijke traditie met een wit uitshirt maar door aanscherping van de regels voor noodzakelijke contrastkleuren in tenues en keuze voor twee wedstrijdtenues was dit lang niet mogelijk. Sinds 2020/2021 heeft Ajax structureel een derde tenue, waardoor een overwegend wit uitshirt weer mogelijk werd.

Tags

  • #adidas

Socials