Ajax en Nouryon sluiten partnership

Hoofdfoto Nouryon
Hoofdfoto Nouryon

Ajax en Nouryon hebben een driejarige overeenkomst getekend. Nouryon, een internationaal opererende speler in productie van essentiële chemicaliën met het hoofdkantoor nabij de Johan Cruijff ArenA, wordt Official Supplier van de club.

Tags

  • #Nouryon

Socials

Ajax en Nouryon zullen samen een activatieprogramma ontwikkelen, waarbij educatie een belangrijke focus krijgt. Tevens zal Nouryon, zodra dit weer kan, hun klanten VIP Hospitality rondom thuiswedstrijden in de Johan Cruijff ArenA bieden.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: ''We zijn verheugd dat we een samenwerking op lange termijn hebben gesloten met een internationale partner met enorme groeiambities. Nouryon heeft ongeveer 10.000 medewerkers, is actief in ruim 80 landen en heeft daardoor een enorm zakelijk netwerk wereldwijd. De internationale aantrekkingskracht die Ajax heeft, zullen we inzetten om het sponsorship met Nouryon te activeren.''

Charlie Shaver, voorzitter en CEO van Nouryon: ''Geweldig dat we ons eerste sport partnership in Nederland met Ajax hebben getekend. Ajax is een succesvol sportmerk, dat een duurzame toekomst ook als belangrijke focus heeft. Met veel trots worden wij de eerste chemiepartner van Ajax en we kijken er naar uit om onderdeel te zijn van de Ajax community.''

Tags

  • #Nouryon

Socials

Gerelateerde artikelen

HUBLOT X AJAX 9

Ajax en Hublot verlengen samenwerking tot en met 2023

Hublot en Ajax hebben hun jarenlange samenwerking verlengd tot en met 2023. Beide partijen bekrachtigden dit heugelijke nieuws in het bijzijn van Perr Schuurs en Menno Geelen in de Hublot Boutique Amsterdam. Hublot blijft zowel Official Sponsor alsmede Official Timekeeper van Ajax.

Tags

  • #Hublot

Socials

Schuursterug

Interland-alert | Ajacieden keren terug

De interlandbreak is in volle gang. Verschillende Ajacieden hebben al minuten gemaakt voor hun nationale ploeg en er staat nog genoeg op het programma. Via dit liveblog hielden we je de afgelopen week op de hoogte van de Ajacieden die waren afgereisd naar hun nationale ploeg. In november keert het interland-alert weer terug.

Tags

  • #Interlands

Socials

Esportsgoal

Ajax Esports en Goal lanceren samen exclusieve FIFA-content

In aanloop naar de officiële release van de nieuwe FIFA21 kondigen Ajax Esports en Goal aan samen te gaan werken omtrent content rond de voetbalgame. Beide gaan werken aan een serie van tutorials gericht op ontwikkelen van FIFA-talent wereldwijd. De fans kunnen snel de nieuwe tutorials verwachten.

Tags

  • #Goal
  • #Esports

Socials