Ajax en Staan verlengen partnership

Hoofdfotostaan
Hoofdfotostaan

Staan en Ajax hebben hun partnership verlengd. Staan blijft tot en met minimaal 2025 Official Supplier en Official Finance & BI Recruitment Partner van Ajax. Staan zet het partnership ook de komende jaren in bij de verdere groei van de bekendheid en waardering bij huidige en potentiële medewerkers en relaties.

Tags

  • #Staan

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur AFC Ajax: "Het is mooi om te zien hoe Staan het partnership met Ajax invult én hoe ze laten blijken als trotse partner achter Ajax te staan. We zijn de afgelopen jaren naar een partnership gegroeid waarbij we niet alleen hen ondersteunen bij hun zakelijke doelstellingen maar Staan ons ook ondersteunt met hun diensten en expertise.”

Danny 't Hoen, managing director bij Staan: "We blijven als trotse partner de komende jaren met Ajax samenwerken en voor Ajax werken. We hebben onze samenwerking eerder al tussentijds verlengd en geïntensiveerd, we verlengen nu met veel plezier tot en met 2025. Via Ajax laten we de markt zien dat we de juiste mensen op de juiste plek weten te zetten.”

Gerelateerde artikelen

Mascot1920

Ajax en MASCOT verlengen partnership

Ajax en MASCOT WORKWEAR hebben hun partnership verlengd. MASCOT blijft tot en met 2025 Official Supplier van Ajax en zet de diverse exposure-mogelijkheden van Ajax in om een positieve bijdrage te leveren aan hun merkbekendheid en merkwaardering. De hospitality-mogelijkheden die Ajax blijft bieden dragen daar ook aan bij. MASCOT is een van oorsprong Deens bedrijf dat wereldwijd opereert en richt zich op de ontwikkeling en verkoop van de hoogste kwaliteit werkkleding en veiligheidsschoenen.

Tags

  • #MASCOT

Socials

Replay Ajax Verlenging

Replay en Ajax verlengen samenwerking tot 2027

Ajax en Replay hebben hun samenwerking verlengd. Replay is sinds 2020 Official Sponsor van Ajax en blijft dit met deze tussentijdse verlenging minimaal tot en met 2027. Replay kleedt de spelers van Ajax en Ajax Vrouwen als ze op weg zijn naar wedstrijden, alsmede de directie en Ajax-medewerkers die rondom wedstrijden in functie zijn.

Tags

  • #Replay

Socials

Headertadic1920

'Onmogelijk' wit basiskleur nieuw Ajax uittenue

Ajax en adidas presenteren vrijdag het nieuwe uittenue voor het seizoen 2023/2024. Het tenue heeft wit als basiskleur. Het is de eerste keer sinds 1988/1989 dat wit de basiskleur van het uittenue is. Daarvoor had Ajax een rijke traditie met een wit uitshirt maar door aanscherping van de regels voor noodzakelijke contrastkleuren in tenues en keuze voor twee wedstrijdtenues was dit lang niet mogelijk. Sinds 2020/2021 heeft Ajax structureel een derde tenue, waardoor een overwegend wit uitshirt weer mogelijk werd.

Tags

  • #adidas

Socials