Ajax en Sevilla FC bereiken akkoord over Stanis Idumbo Muzambo 

Idumbo Pb 1920
Idumbo Pb 1920

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Stanis Idumbo Muzambo en Sevilla FC over de directe transfer van de achttienjarige aanvallende middenvelder naar de Spaanse club. Het contract van Idumbo Muzambo liep bij Ajax nog tot en met 30 juni 2024. 

Tags

  • #IdumboMuzambo

Socials

Idumbo Muzambo werd op 29 juni 2005 geboren in Melun, Frankrijk en kwam in de zomer van 2021 vanuit het Belgische KAA Gent over naar de jeugdopleiding van Ajax. Op 6 januari 2023 maakte de rechtspoot zijn debuut in het betaalde voetbal tijdens de wedstrijd Jong Ajax - FC Eindhoven: 1-1. In totaal speelde de Belg 23 wedstrijden voor de beloften, waarin hij drie keer scoorde.  

Tags

  • #IdumboMuzambo

Socials

Gerelateerde artikelen

Idumbo1920

Idumbo Muzambo: 'We worden steeds beter en beter'

Jong Ajax won maandagavond op sportcomplex de Toekomst met 4-1 van Helmond Sport. Stanis Idumbo Muzambo was belangrijk voor de Amsterdamse beloftenploeg met een treffer. "We kunnen alleen maar trots zijn op onszelf."

Tags

  • #JongAjax

Socials

Muzambo1920

Idumbo Muzambo leidt Jong Ajax naar zege op Willem II

Jong Ajax heeft maandagavond een knappe zege geboekt op Willem II. De ploeg van Dave Vos won het competitieduel op sportcomplex de Toekomst met 1-0. Stanis Idumbo Muzambo was de matchwinner met een vroege treffer voor de Amsterdamse beloftenploeg.

Tags

  • #JongAjax

Socials