Ajax en SV Ajax verlengen samenwerking

Nieuwsva
Nieuwsva

Ajax en Supportersvereniging Ajax hebben een nieuwe overeenkomst gesloten. De samenwerking heeft al vanaf 1992 het doel de supporters dichter bij Ajax te brengen en Ajax dichter bij de supporters. Dat doen de club en de zelfstandige supportersvereniging gezamenlijk, want net als op het veld kan je samen meer dan alleen.

Tags

  • #SVA

Socials

Belangenbehartiging blijft een belangrijke taak voor de supportersvereniging. Fabian Nagtzaam, directeur-bestuurder van SV Ajax: "De belangen van supporters moeten altijd voorop staan, maar zeker in deze tijden van afstand. Supporters zijn de continue factor binnen de club en zullen die nooit de rug toe keren. Als onze belangen worden geschaad, dan worden ook die van de club geschaad."

"Wij  zullen ons dan laten horen en zien. Je mag ons vergelijken met een waakhond die aanslaat bij onraad maar verder zeer aaibaar is. Dat kan gaan over voorrangsregelingen, toegangsprijzen, bezoek van uitwedstrijden maar ook bijvoorbeeld de ‘aanraakbaarheid’ van spelers en de club zelf, zoals bij open trainingen en de Open Dag."

Ajax’ commercieel directeur Menno Geelen is blij dat de supportersvereniging en Ajax samen blijven optrekken: "De band en het contact met al onze supporters is ontzettend belangrijk. De Supportersvereniging Ajax vertegenwoordigt als onafhankelijke organisatie een grote groep supporters en is voor ons een prettige en betrouwbare gesprekspartner."

"Daarom ben ik ook blij dat we onze samenwerking met SV Ajax voortzetten. Samen brengen we supporters dichter bij Ajax, hopelijk snel ook weer in het stadion."

Nagtzaam: "SV Ajax biedt Ajacieden een plek om hun supportersbeleving tot volle uiting te laten komen. Of je nu fanatiek of minder fanatiek bent. Van jong (Ajax Kids Club) tot ouder (Ajax Jonge Schare en Ajax Life) kunnen supporters bij ons terecht. Wij zijn veruit de grootste supportersvereniging van Nederland; de laatste jaren zijn we gegroeid van 90.000 naar ruim 110.000 leden en we willen de komende jaren blijven groeien."

"Dat de club al bijna dertig jaar het vertrouwen geeft aan supporters om zélf invulling te geven aan de verbondenheid met Ajax is een compliment voor ons maar vooral voor de club. Wij zullen met alle collega’s onderscheidende evenementen blijven organiseren. Ook online en offline zullen we actief zijn, waardoor Ajacieden zo dichtbij mogelijk iets speciaals meekrijgen van de mooiste club van de wereld. Dat is waar we de komende jaren hard aan blijven werken."

Lid worden
Het lidmaatschap van Supportvereniging Ajax is zeer laagdrempelig en betaalbaar voor iedere Ajacied. Dankzij de verlengde samenwerking kunnen SV Ajax-leden naast Ajax Life Magazine ook van vele andere voordelen blijven genieten, zoals onder andere voorrang bij kaartverkoop, kortingsacties en toegang tot spelers met acties en content.  Wil je meer weten? https://www.ajaxlife.nl/actiepagina

Tags

  • #SVA

Socials

Gerelateerde artikelen

Tagliafico1280

Compensatie seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders van Ajax krijgen dinsdag 6 april persoonlijk bericht over hun huidige seizoenkaart. Zoals in het begin van het seizoen aangekondigd, heeft iedereen recht op compensatie van wedstrijden die niet bezocht konden worden als gevolg van COVID-19.

Tags

  • #Seizoenkaarten

Socials

Kleedkamerklaassenth

Ajax kijkt vooruit: 'Je leeft voor de supporters'

"Je leeft voor de supporters", sprak Edwin van der Sar tijdens Ajax kijkt vooruit; het evenement voor seizoenkaarthouders dat maandagavond online en live werd uitgezonden en massaal werd bekeken. Tijdens Ajax kijkt vooruit nam presentator Humberto Tan de kijkers ruim een uur mee langs de velden en burelen van Ajax.

Tags

  • #AjaxKijktVooruit

Socials