Compensatie seizoenkaarthouders

Tagliafico1280
Tagliafico1280

Seizoenkaarthouders van Ajax krijgen dinsdag 6 april persoonlijk bericht over hun huidige seizoenkaart. Zoals in het begin van het seizoen aangekondigd, heeft iedereen recht op compensatie van wedstrijden die niet bezocht konden worden als gevolg van COVID-19.

Tags

  • #Seizoenkaarten

Socials

Een geheel seizoen spelen zonder publiek raakt Ajax hard, in de kern van het bestaan maar ook financieel. In het bericht aan seizoenkaarthouders wordt daarom ook uitgelegd dat er opties zijn om (deels of geheel) af te zien van compensatie. Maar Ajax realiseert zich dat deze crisis veel fans raakt en heeft daarom een ruime regeling opgesteld en begrip voor ieders keuze.

Uniek retro Ajax-jack
Seizoenkaarthouders die minimaal voor 35 procent afzien van compensatie ontvangen een uniek Ajax-jack. Dit jack wordt niet in de winkels verkocht en is speciaal voor deze gelegenheid gemaakt. Het is geïnspireerd op het iconische rode Ajax-jack uit de jaren zeventig wat door spelers als Johan Cruijff, Piet Keizer en Sjaak Swart met trots werd gedragen.

Voor de fans die geheel afzien van compensatie wordt – zodra de RIVM regels dit weer toestaan - een exclusief evenement georganiseerd waarbij ze een uniek kijkje in de keuken van de club krijgen. Uiteraard ontvangen ook zij het retro Ajax-jack en het borstbeeld uit handen van een (oud-)speler.

Tikkie Terug
Seizoenkaarthouders kunnen hun keuze en compensatie-aanvraag tot en met 20 april indienen via hun ‘Mijn Ajax’ of via de Ajax App. Fans die kiezen voor geheel of gedeeltelijke teruggave hebben de keuze tussen een automatische refund en een “Tikkie Terug”, een gebruiksvriendelijke manier om geld teruggestort te krijgen. Deze laatste mogelijkheid is ontwikkeld i.s.m. partner ABN AMRO.

Dank aan álle seizoenkaarthouders
Ajax is erkentelijk voor het feit dat zoveel fans, ondanks alle onzekerheden, er begin dit seizoen voor kozen om hun seizoenkaart te verlengen en begrijpt volledig dat lang niet alle seizoenkaarthouders in de positie zijn om af te zien van compensatie.

Uiteraard heeft de keuze die een seizoenkaarthouder maakt geen invloed op zijn of haar rechten voor komend seizoen. Dat betekent onder andere dat iedereen die dat wil de seizoenkaart weer kan verlengen zodra die mogelijkheid er is. Seizoenkaarthouders ontvangen bericht zodra de verlenging van start gaat.

Tags

  • #Seizoenkaarten

Socials

Gerelateerde artikelen

221124 Interview Tadic YT MD

Captain Tadic: 'We missen onze fans'

Dusan Tadic heeft een duidelijke missie voor het UEFA Champions League-duel met FC Midtjylland. Tegen de Denen kan Ajax goede zaken doen met het oog op Europese overwintering. "We weten wat ons te doen staat. Van Ajax wordt altijd verwacht dat we winnen.”

Tags

  • #Tadic

Socials

Vandersar1280

Eindejaarsinterview Van der Sar: 'We missen de fans het meest'

In de bestuurskamer van sportcomplex de Toekomst schuift algemeen directeur Edwin van der Sar aan om nog één keer terug te blikken op 2020. Een vreemd jaar vanwege de uitbraak van het coronavirus. "De afgelopen negen maanden hebben ook op Ajax een enorme impact gehad."

Tags

  • #VanderSar

Socials