Ajax-merchandise nu ook verkrijgbaar in hartje New York

Header
Header

Met ingang van donderdag 30 juli kunnen Ajax-fans in Amerika naast de officiële shirts ook de Ajax-trainingscollectie en overige fanitems aanschaffen. Om dit te vieren organiseerde Ajax een evenement in de winkel van Pelé Soccer op Times Square in New York. Meteen werd ook het nieuwe thuisshirt geïntroduceerd.

Tags

  • #AjaxUSA

Socials

Het is in Amerika nu ook voor het eerst mogelijk om het Ajax-shirt persoonlijk te maken met de officiële bedrukking van naam en rugnummers, wat in Nederland alleen via de officiële Ajax-fanshops en webshop te verkrijgen is.

Amerika is één van de grootste afzetmarkten voor Ajax-artikelen buiten Nederland en onder andere daarom is ervoor gekozen om te focussen op meer vooraanstaande distributie. Het evenement was een groot succes, ondanks dat er vanwege COVID-19 maar een beperkt aantal fans aanwezig konden zijn. Pele Soccer is één van de grootste voetbalwinkels in Amerika met vestigingen in New York, Miami en Orlando.

De Amerikaanse Ajax-fans die niet van de partij konden zijn bij het evenement in New York hebben de mogelijkheid om de winkel later te bezoeken of de artikelen online via pelesoccer.com te bestellen.

 

Tags

  • #AjaxUSA

Socials

Gerelateerde artikelen

Z7M2762

Hoe kwam de ‘zomerhit’ voor Antony tot stand?

Ajax-aanwinst Antony werd zondag op bijzondere wijze welkom geheten. De 20-jarige Braziliaan werd verrast met een eigen lied dat de komende tijd wellicht een zomerhit zou kunnen worden. Net als in Nederland (bijvoorbeeld op YouTube en Spotify) is het nummer ook in Brazilië populair.

Tags

  • #BemVindoAntony

Socials