Ajax en YIBO Sports tekenen regionaal partnerschap

Still Yibo Red (002)
Still Yibo Red (002)

Ajax en YIBO Sports hebben een regionaal partnerschap getekend voor seizoen 2020-2021 en 2021-2022. YIBO Sports wordt de exclusieve Official Betting Partner van Ajax in Azië.

Tags

  • #YIBO

Socials

Commercieel directeur van Ajax, Menno Geelen: "We zijn verheugd dat we YIBO Sports kunnen verwelkomen bij de Ajax-familie. Dit regionale partnerschap sluit aan bij onze wereldwijde strategie en heeft tot doel onze aanwezigheid op de Aziatische markt verder te ontwikkelen. Samen met YIBO Sports willen we onze fanbase in Aziƫ intensiever van dienst zijn en meer opwinding rondom het Ajax-voetbal naar het Oosten brengen."

YIBO Sports biedt een uitstekende game-ervaring op alle platforms. Naast het uitzenden van bijna 1.000 sportevenementen per dag, biedt YIBO Sports ook live gaming, loterijen, videogames en andere entertainment-opties. De samenwerking met 12 gamingplatforms zorgt ervoor dat YIBO Sports op alle fronten actief is. Met iOS- en Android-versies van de YIBO Sports-app kunnen gebruikers onderweg games spelen.

Tags

  • #YIBO

Socials

Gerelateerde artikelen

Hansengoal

Ajax en VriendenLoterij verlengen samenwerking

Ajax en de VriendenLoterij gaan de komende jaren door met hun partnership. De samenwerking is verlengd tot en met juli 2023. De VriendenLoterij en haar deelnemers blijven hiermee de maatschappelijke aspecten van het jeugdvoetbal en de maatschappelijke activiteiten van Ajax ondersteunen.

Tags

  • #VriendenLoterij

Socials

AJAX Ajax NL THIRD Editorial Article 880X495 05 (1)

Extra voorraad jubileumtenue uitverkocht

Het tenue waarin Ajax dit seizoen de Europese uitwedstrijden gaat spelen is uitverkocht. Woensdagochtend maakten Ajax en adidas bekend dat bij hoge uitzondering eenmalig een voorraad bijgemaakt kon worden. Woensdag was het voortdurend druk in de Ajax-webshop en inmiddels is duidelijk dat ook die extra bestelling uitverkocht is. Er komt geen extra voorraad meer bij, dit was definitief de laatste bestelling.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Schuurs

Samenvatting Ajax - Hertha BSC

Ajax speelde dinsdagavond zijn 6e oefenduel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het lukte de Ajacieden om tegen Hertha BSC de 100 procent score van de oefencampagne te behouden.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl