Extra voorraad jubileumtenue uitverkocht

AJAX Ajax NL THIRD Editorial Article 880X495 05 (1)
AJAX Ajax NL THIRD Editorial Article 880X495 05 (1)

Het tenue waarin Ajax dit seizoen de Europese uitwedstrijden gaat spelen is uitverkocht. Woensdagochtend maakten Ajax en adidas bekend dat bij hoge uitzondering eenmalig een voorraad bijgemaakt kon worden. Woensdag was het voortdurend druk in de Ajax-webshop en inmiddels is duidelijk dat ook die extra bestelling uitverkocht is. Er komt geen extra voorraad meer bij, dit was definitief de laatste bestelling.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Ajax wil de supporters bedanken voor het enorme enthousiasme waarmee het zwart-gouden shirt ontvangen is.

Net als vorige week tegen Red Bull Salzburg dragen de spelers van Ajax zaterdag tegen Eintracht Frankfurt het jubileumtenue. De aftrap van het duel in de Johan Cruijff ArenA is 19.00 uur. Deze oefenwedstrijd wordt live uitgezonden bij Ziggo Sport.

Gerelateerde artikelen

AJAX Ajax NL THIRD Editorial Article 880X495 07

Extra voorraad ‘gouden’ jubileumtenue

Ajax en adidas introduceerden op 20 augustus het tenue waarmee Ajax komend seizoen de Europese (uit)wedstrijden gaat spelen. Helaas leed de webshop van Ajax bijna de hele dag aan storingen als gevolg van overbelasting. De belangstelling voor het zwart-gouden shirt overtrof bij zowel Ajax als adidas alle verwachtingen. Daarom hadden heel veel supporters, die niet in de gelegenheid waren om naar 1 van de 3 Official Fanshops te gaan, geen mogelijkheid om het tenue aan te schaffen. Al na ruim een dag bleek de voorraad nagenoeg uitverkocht te zijn.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials