Ajax en Ziggo op zoek naar nieuw FIFA-talent

Thumbesports
Thumbesports

Ajax Esports en Ziggo gaan via de Ziggo eBattle – Ajax Next ePlayer de komende maanden op zoek naar het grootste FIFA-talent. Via de Ajax Gaming Academy-app kunnen FIFA-spelers uit Europa zich aanmelden. De online kwalificatietoernooien starten vanaf donderdag 28 januari 2021.

Tags

  • #Esports

Socials

In totaal vinden er acht kwalificatietoernooien plaats verspreid over veertien weken. Hiervan zijn er zes PlayStation-kwalificaties, één Xbox-kwalificatie en nog één wildcard event. Elk toernooi heeft één winnaar die zich plaatst voor de offline Grand Final, die onder voorbehoud (in verband met het coronavirus) gehouden wordt in Amsterdam.

De winnaar wordt een seizoen onderdeel van het esports team inclusief professional coaching, personal training en een eigen Ajax-rugnummer. Vorig jaar wist Tjardo Paliama het toernooi te winnen en zich zo te kronen tot esporter van Ajax.

00:00/00:00
  • Auto

Het perfecte podium voor FIFA-talent
De beste speler wordt dus de nieuwste toevoeging aan het team van huidige esporters Dani Hagebeuk, Tjardo Paliama en de Amerikaan Joey Calabro.

Dani Hagebeuk kijkt uit naar de start van de kwalificatietoernooien: "Ajax staat voor het opleiden van talent en de jeugd een kans geven op het hoogste niveau. De Ziggo eBattle biedt daarin het perfecte podium aan FIFA-talent om zichzelf te kunnen bewijzen. Ook dit jaar willen we weer een groot talent aan ons binden en bijdragen aan zijn of haar ontwikkeling.”

Aanmelden voor de Ziggo eBattle – Ajax Next ePlayer
Heb jij het in je om de nieuwe esporter van Ajax te worden? Meld je dan nu aan voor de online kwalificatietoernooien via de Ajax Gaming Academy app op IOS of Android.

Tags

  • #Esports

Socials

Gerelateerde artikelen

HEADER TJARDO

Tjardo Paliama wint FIFA-contract bij Ajax: 'Altijd al Ajacied geweest'

De 18-jarige Tjardo Paliama heeft zich gekroond tot de winnaar van de Ziggo eBattle. De eSporter nam vorig jaar ook al deel aan het toernooi en was toen zeer dichtbij de eindzege. Toch lukte het hem destijds niet om te winnen. Een jaar later is alles anders: de inwoner van Almere was deze keer wél te sterk voor zijn concurrenten. Zodoende sleepte de gamer een jaarcontract bij Ajax als eSporter in de wacht.

Tags

  • #eBattle

Socials

Headerdani

Ajax voor de derde keer kampioen in de eDivisie

Ajax heeft het Nederlands kampioenschap FIFA 21 gewonnen. Van de vijf keer heeft Ajax nu drie keer de eDivisie winnend afgesloten. In de finale versloegen Dani Hagebeuk (23) en Tjardo Paliama (18) het Arnhemse Vitesse.

Tags

  • #eSports

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl