Ajax Esports verwelkomt Royalistiq als ambassadeur

Royalist1q1
Royalist1q1

Ajax Esports gaat een samenwerking aan met Youtuber Royalistiq. Daarmee wordt de influencer het gezicht van Ajax Esports.

Tags

  • #eSports

Socials

Royalistiq timmert al jarenlang aan de weg als Youtuber. Met ruim 900.000 abonnees heeft hij een groot bereik in de Benelux en is hij een van de grootste Youtubers van Nederland. Royalistiq richt zich in zijn video’s voornamelijk op games zoals FIFA en staat bekend als rasechte Ajacied.

Nieuw hoofdstuk
Commercieel directeur Menno Geelen: "We willen op alle fronten bij de beste horen en ons continue verbeteren en ontwikkelen. Ook op het vlak van esports. Met de samenwerking met een grote naam als Royalistiq gaan we een nieuw hoofdstuk schrijven met ons esports-team."

Ook Royalistiq is enthousiast. "Ik ben enorm trots om hier te zijn. Ik volg Ajax sinds kleins af aan op de voet. Dan is het extra bijzonder wanneer je met Ajax Esports mag gaan samenwerken. Ik kijk er erg naar uit om mijn steentje bij te kunnen gaan dragen aan het succes van Ajax Esports. We gaan er iets moois van maken."

Tags

  • #eSports

Socials

Gerelateerde artikelen

Optie 2

Ajax contracteert esporter Levy Frederique

Ajax heeft overeenstemming bereikt met esporter Levy Frederique over een meerjarig contract bij de club. De 27-jarige Amsterdammer komt over van het Italiaanse Internazionale en sluit op korte termijn aan bij het team van Ajax Esports.

Tags

  • #eSports

Socials

Schuursea1280

Ajax en Electronic Arts verlengen partnership

AFC Ajax en Electronic Arts hebben de bestaande overeenkomst verlengd. Door deze samenwerking blijft Ajax in staat om zich te verbinden met alle EA SPORTS™ FIFA-spelers overal ter wereld. Belangrijke onderdelen van de samenwerking zijn het aanbieden van club-specifieke content aan Ajax-fans en FIFA-spelers, het vergroten van de in-game zichtbaarheid van Ajax en het opzetten van unieke initiatieven voor fans.

Tags

  • #eSports

Socials

Fifa22 Thumb 2

FIFA 22 Ratings Reveal | Met Haller, Gravenberch en Rensch

Met de launch van FIFA 22 voor de deur zijn de nieuwe ratings van alle Ajax-spelers bekend. Sébastien Haller, Ryan Gravenberch en Devyne Rensch gaan onder leiding van David the Host de strijd aan en raden welke stats bij welke speler horen in de FIFA 22 Ratings Reveal.

Tags

  • #FIFA22

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl