Ajax huurt Oussama Idrissi van Sevilla

Thumbidrissi
Thumbidrissi

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Sevilla en Oussama Idrissi. De 24-jarige vleugelaanvaller wordt gehuurd van de Spaanse club, waar hij op dit moment onder contract staat. De huur kent een looptijd van een half seizoen, tot en met 30 juni 2021.

Tags

  • #Idrissi

Socials

Idrissi werd op 26 februari 1996 geboren in Bergen op Zoom en speelde tussen 2016 en 2020 in de Eredivisie namens FC Groningen en AZ. In dienst van de club uit Alkmaar werd Idrissi in het seizoen 2018/2019 topscorer van de KNVB Beker.

In de zomer van 2020 vertrok Idrissi naar Sevilla, waar hij tot dusver tien officiƫle wedstrijden voor speelde. Voor het nationale elftal van Marokko kwam Idrissi tot nu toe tot zeven interlands.

Gerelateerde artikelen

Hallerheader

Ajax contracteert Sébastien Haller

Ajax, West Ham United F.C. en Sébastien Haller hebben overeenstemming bereikt over de transfer van de Frans-Ivoriaanse speler naar Ajax. De spits tekent een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vierenhalf seizoen, tot en met 30 juni 2025. Ajax betaalt een transfersom van EUR 22,5 miljoen aan West Ham United.

Tags

  • #Haller

Socials

Neresgoalie

Highlights AZ - Ajax | Kroon op heerlijke maand

Ajax boekte zondagmiddag een prachtige zege in Alkmaar. Tegen AZ won de ploeg van Erik ten Hag met 0-3. Met de driepunter op de laatste dag van januari, zette Ajax een krachtige punt achter een goede maand.

Tags

  • #AZAJA

Socials