Ajax in zomer op trainingskamp naar Duitsland

TK Adidas 1280
TK Adidas 1280

Ajax bereidt zich in Duitsland voor op het seizoen 2023/2024. Van maandag 24 t/m zaterdag 29 juli 2023 is de gehele Ajax-selectie te gast in Herzogenaurach op de adidas World of Sports campus.

Tags

  • #adidas
  • #PreSeason

Socials

Sinds 2000 is adidas hoofd -en kledingsponsor van Ajax. Diverse Ajax-delegaties brachten al vaker een bezoek aan het hoofdkantoor en het sportcomplex in Duitsland, de selectie belegt er nu voor het eerst een volledig trainingskamp. Op dit internationale hoofdkantoor van adidas is een state-of-the-art trainings- en verblijfscentrum aanwezig, waar eerder al andere teams en topatleten trainden en verbleven.

Gerelateerde artikelen

Sanchezjuichende1920

Highlights Ajax - FC Emmen | Zakelijke zondagavondzege

Ajax heeft zondag zijn achttiende seizoenszege in de Eredivisie geboekt. De ploeg van John Heitinga was in de Johan Cruijff ArenA met 3-1 te sterk voor FC Emmen. De Amsterdamse goals kwamen van Jorge Sánchez, Steven Bergwijn en Dusan Tadic.

Tags

  • #AJAEMM

Socials

Adidas Trilogie 1920

Ajax en adidas Originals vieren 50e verjaardag Europa Cup-trilogie jaren '70

Om de 50ste verjaardag van de drie achtereenvolgende Europa Cup I-overwinningen in 1971, 1972 en 1973 te vieren, presenteren adidas en Ajax met trots een op de jaren '70 geïnspireerde adidas Originals-collectie. De internationale opmars van het legendarische Ajax team uit de jaren ’70 werd gekenmerkt door een revolutionaire speelstijl, een speelstijl die vijftig jaar na dato nog steeds bepalend is.

Tags

  • #adidas

Socials

90 Lijn Header

Jaren '90 herleven in adidas Icons-collectie

Adidas introduceert woensdag wereldwijd de nieuwe Football Icons-collectie. Ajax maakt trots onderdeel uit van deze 'throwback replica collection', naast clubs als Arsenal, Bayern München, Juventus, Manchester United en Real Madrid. De collectie is geïnspireerd op de karakteristieke kleding uit de jaren '90 en de 'adidas Equipment'-lijn en design van voetbalshirts uit de jaren '90 in het bijzonder.

Tags

  • #adidas

Socials