Jaren '90 herleven in adidas Icons-collectie

90 Lijn Header
90 Lijn Header

Adidas introduceert woensdag wereldwijd de nieuwe Football Icons-collectie. Ajax maakt trots onderdeel uit van deze 'throwback replica collection', naast clubs als Arsenal, Bayern München, Juventus, Manchester United en Real Madrid. De collectie is geïnspireerd op de karakteristieke kleding uit de jaren '90 en de 'adidas Equipment'-lijn en design van voetbalshirts uit de jaren '90 in het bijzonder.

Tags

  • #adidas

Socials

De Ajax-items uit de adidas Football Icons-collectie zijn vanaf woensdag te koop in de official Ajax Fanshops bij de Johan Cruijff ArenA, de Kalverstraat (Amsterdam), Bataviastad (Lelystad), de recent geopende adidas Store in de Kalverstraat (Amsterdam) en op de website van adidas.

Bekijk de Ajax-items uit de adidas Football Icons-collectie hieronder ⤵️

Gerelateerde artikelen

Header Shirt 1280

adidas en Daily Paper presenteren Ajax pre-match-collectie

Ajax, adidas en modemerk Daily Paper presenteren maandag de ‘pre-match’-collectie voor de regerend landskampioen, voor het seizoen 2022/2023. Rode draad in de collectie is een opvallende, op Oost-Afrikaans kralenwerk geïnspireerde print, in de Pan-Afrikaanse kleuren rood, zwart en groen. Met de collectie eren Ajax, adidas en Daily Paper multiculturalisme in Amsterdam, een stad die wereldwijd geroemd wordt om zijn diverse bevolking en zijn inclusieve karakter.

Tags

  • #adidas

Socials