Ajax Kids Club Persco | 'Tja, het is jouw papegaai'

Maarten Stekelenburg, Davy Klaassen en Steven Berghuis werden onderworpen aan een heus vragenvuur tijdens de leukste persconferentie van het jaar: de Ajax Kids Club Persco. Acht jonge winnaars van een prijsvraag van de Kids Club konden alles te weten komen over hun favoriete Ajacieden. De 'journalisten' pakten hun rol goed op en vroegen flink door bij de Ajax-spelers.

Tags

  • #KidsClub

Socials

Tags

  • #KidsClub

Socials

Gerelateerde artikelen

Kpc 880 Ajax Life 10 April25

Jonge Ajacieden krijgen lachers op de hand bij Ajax Kids Persco

Wat hebben papegaaien, scheetjes en pyjama’s met elkaar te maken? Het waren onderwerpen tijdens de jaarlijkse Ajax Kids Persco. Daags na Ajax - Sparta (2-1) stroomde de perszaal van de Johan Cruijff ArenA vol met piepjonge 'journalisten'.

Tags

  • #KidsClub

Socials

Tokaay1280

Op Curaçao voetballende Tokaay: 'Mijn droom is om profvoetballer te worden'

We gaan naar de andere kant van de wereld, naar Curaçao. Ook daar is genoeg voetbaltalent te vinden. Één van die grote talenten is Riesmarly Tokaay. Zij kwam in contact met Ajax en mocht afgelopen maand trainen in Amsterdam. We maakten een portret van de 19-jarige Tokaay, onder de strakblauwe lucht op Curaçao.

Tags

  • #Curaçao

Socials

Gravenberchkidspersco

Ajax Kids Persco: 'Wie is de grootste mopperkont?'

De jaarlijkse, leukste persconferentie van het jaar. Geen journalisten in de zaal, maar kinderen! Acht jonge winnaars van de Ajax Kids Club kwamen naar de Johan Cruijff ArenA en stelden hun originele vragen aan Ryan Gravenberch, Sean Klaiber, Perr Schuurs en Kjell Scherpen.

Tags

  • #KidsClub

Socials