Ajax loot Aston Villa in achtste finale UEFA Conference League

Loting1920
Loting1920

Ajax treft Aston Villa in de achtste finale van de UEFA Conference League. Dat wees de loting in het Zwitserse Nyon vrijdagmiddag uit.

Tags

  • #UECL

Socials

Ajax bereikte donderdag na een enerverende avond in Noorwegen de achtste finales van de UEFA Conference League. Dankzij een treffer van Kenneth Taylor in de verlenging eindigde het uitduel met Bodø/Glimt in 1-2. Met Aston Villa treft Ajax de winnaar van groep E van het Europese clubtoernooi.

De wedstrijden in de achtste finales van de Conference League worden op donderdag 7 en donderdag 14 maart afgewerkt. Ajax speelt eerst thuis in de Johan Cruijff ArenA, een week later volgt de return in Engeland. De finale van het Europese clubtoernooi staat gepland op 29 mei in het stadion van AEK Athene.

Ajax Draw Round Of 16 1080X1080 ASTON VILLA

Gerelateerde artikelen

Taylorjuichende1920

Ajax trekt aan langste eind in Noorwegen en gaat door

Ajax heeft donderdagavond na verlenging de laatste zestien van de UEFA Conference League bereikt. In Noorwegen werd met 1-2 gewonnen bij Bodø/Glimt. Hier blijf je de gehele dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Noorwegen.

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials

Forbsduelleert1920

In beeld | Bodø/Glimt - Ajax

Ajax heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de UEFA Conference League door na verlenging te winnen van Bodø/Glimt. In Noorwegen werd het 1-2. Voor Ajax scoorden Steven Berghuis en Kenneth Taylor. Zowel Bodø/Glimt als Ajax speelde lang met tien man. In dit artikel vind je de belangrijkste foto’s van de wedstrijd.

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials

Ramajglimlachen1920

Ramaj: 'Onze mentaliteit maakte het verschil'

Diant Ramaj speelde een belangrijke rol bij de 1-2-overwinning in Noorwegen tegen Bodø/Glimt in de UEFA Conference League. De doelman hield met een paar prachtige reddingen Ajax op de been. Hij keek logischerwijs met plezier terug op de winst en benadrukte vooral dat het een teamprestaties was. "Onze mentaliteit maakte het verschil. We hebben hard gevochten."

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials