Ajax op trainingskamp in eigen land

Taylor Header
Taylor Header

Ajax bereidt zich in Nederland voor op het nieuwe seizoen. Het trainingskamp vindt plaats van 15 tot en met 19 juli op de Wageningse Berg in Gelderland.

Tags

  • #PreSeason

Socials

In de voorbereidingsperiode speelt Ajax enkele oefenduels. Zodra er meer informatie bekend is over de vriendschappelijke wedstrijden, wordt dat gecommuniceerd op de officiƫle kanalen van de club.

Een week na het trainingskamp begint voor Ajax het seizoen met de voorronde van de UEFA Europa League. Donderdag 25 juli is het eerste duel, de return volgt 1 augustus. Voor meer informatie over de kaartverkoop: klik hier. De loting voor de voorronde van het Europese clubtoernooi is op 19 juni.

Gerelateerde artikelen

Passe Partouts 1920

Informatie kaartverkoop Europese voorrondes

De Europese voorrondes van het seizoen 2024/2025 beginnen voor Ajax in juli. Het is vanaf dinsdag 11 juni mogelijk om een blinde passe-partout te bemachtigen en jezelf te verzekeren van een plek bij de thuiswedstrijd in de tweede en derde kwalificatieronde. De kaarten zijn beschikbaar vanaf € 25.

Tags

  • #UEL

Socials

Francesco Farioli Handtekening

Francesco Farioli nieuwe trainer Ajax

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Francesco Farioli en OGC Nice over de overgang van de hoofdtrainer naar Ajax. Farioli tekent een contract van drie jaar, dat ingaat op 11 juni 2024 en een looptijd heeft tot en met 30 juni 2027.

Tags

  • #Farioli

Socials

Specialsiem

Special | Siem - De touwtjes in handen

In deze special volgen we Siem de Jong in het leven na het voetbal. We brengen een bezoek aan zijn podcast, het traineeship bij Ajax, een sponsorreis in Birmingham en zijn sportmarketingbedrijf in Den Bosch. Daarnaast hebben Menno Geelen, Daley Blind en Luuk de Jong mooie woorden over voor de man die voor altijd zal zijn verbonden aan de derde ster.

Tags

  • #DeJong

Socials