Ajax O18 loot Sporting CP in UEFA Youth League

Misehouy Penalty 1280
Misehouy Penalty 1280

Ajax O18 speelt in de achtste finale van de UEFA Youth League een uitwedstrijd tegen Sporting CP. Dat heeft de loting in maandagmiddag in Nyon uitgewezen. De Ajax-talenten spelen op woensdag 1 maart tegen de Portugezen.

Tags

  • #AjaxO18
  • #UYL

Socials

Ajax O18 wist zich via de tussenronde te plaatsen voor de knock-outfase van het hoogste Europese clubtoernooi voor jeugdteams. In Hongarije won de ploeg van Frank Peereboom nipt van MTK Boedapest dankzij een doelpunt van Gabriel Misehouy: 0-1.

De acht groepswinnaars van de UEFA Youth League-groepsfase lootten maandag tegen de acht winnaars van de tussenronde van het jeugdtoernooi. Ajax neemt het op tegen Sporting CP, de winnaar van groep D. De wedstrijden in de achtste finale gaan over één gespeeld duel. De aanvangstijd is vastgesteld op 12:00 uur lokale tijd, al is dit nog onder voorbehoud.

De kwartfinales worden gespeeld op 14 en 15 maart. De winnaars van die ronde plaatsen zich voor de halve finale in Nyon op 21 april. De finale volgt drie dagen later in de Zwitserse stad.

Ajax Loting Vierkant

Gerelateerde artikelen

Teamfoto O18 1280

Verslag | Rake strafschop voor Ajax O18 genoeg om Hongaarse muur te slechten

Ajax O18 heeft met flink wat moeite de knock-outfase van de UEFA Youth League bereikt. Een rake strafschop van Gabriel Misehouy na een uur spelen bleek genoeg voor de overwinning tegen MTK Boedapest: 0-1. In de blessuretijd kreeg Ajax O18 nog een penalty tegen na hands in het eigen strafschopgebied, maar die werd gestopt door Tommy Setford.

Tags

  • #AjaxO18
  • #UYL

Socials

Misehouy Scoort 1280

Highlights MTK Boedapest - Ajax O18 | Hoofdrollen voor Misehouy en Setford

Het is Ajax O18 gelukt om zich te plaatsen voor de knock-outfase van de UEFA Youth League. In Hongarije won de ploeg van Frank Peereboom van de leeftijdsgenoten van MTK Boedapest. Gabriel Misehouy maakte het enige doelpunt van de wedstrijd vanaf de penaltystip: 0-1. In de blessuretijd voorkwam doelman Tommy Setford een strafschoppenreeks door een penalty van MTK Boedapest te pakken.

Tags

  • #AjaxO18
  • #UYL

Socials

Misehouy Reactie 1280

Vrolijke gezichten bij Ajax O18: 'Dat worden gekke highlights'

Gabriel Misehouy, Tommy Setford en trainer Frank Peereboom reageerden logischerwijs alle drie opgetogen na de 0-1-overwinning op MTK Boedapest in de UEFA Youth League. Maar zoals de score al deed vermoeden, ging het niet makkelijk in Hongarije. "Het is leerzaam geweest voor de jongens."

Tags

  • #AjaxO18
  • #UYL

Socials