Vrolijke gezichten bij Ajax O18: 'Dat worden gekke highlights'

Gabriel Misehouy, Tommy Setford en trainer Frank Peereboom reageerden logischerwijs alle drie opgetogen na de 0-1-overwinning op MTK Boedapest in de UEFA Youth League. Maar zoals de score al deed vermoeden, ging het niet makkelijk in Hongarije. "Het is leerzaam geweest voor de jongens."

• #AjaxO18
  • #UYL

Misehouy Scoort 1280

Highlights MTK Boedapest - Ajax O18 | Hoofdrollen voor Misehouy en Setford

Het is Ajax O18 gelukt om zich te plaatsen voor de knock-outfase van de UEFA Youth League. In Hongarije won de ploeg van Frank Peereboom van de leeftijdsgenoten van MTK Boedapest. Gabriel Misehouy maakte het enige doelpunt van de wedstrijd vanaf de penaltystip: 0-1. In de blessuretijd voorkwam doelman Tommy Setford een strafschoppenreeks door een penalty van MTK Boedapest te pakken.