Ajax met 29 spelers op trainingskamp in Spanje

Taylor1920 (2)
Taylor1920 (2)

Ajax bereidt zich deze week in het Spaanse Cádiz voor op de tweede seizoenshelft. De Amsterdammers beleggen een trainingskamp van dinsdag 2 tot en met zondag 7 januari in Zuid-Europa. John van 't Schip neemt 29 spelers mee naar Andalusië.

Tags

  • #MidSeason

Socials

Ajax speelt zondag om 13:00 uur een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Duitse Hannover 96. Het oefenduel vindt plaats in het Antonio Gallardo Stadium in Arcos de la Frontera, nabij Cádiz. Het treffen met de ploeg uit de Tweede Bundesliga is live te zien bij Ziggo Sport.

Branco van den Boomen, Sivert Mannsverk en Silvano Vos reizen vanwege medische redenen niet mee naar Cádiz. Georges Mikautadze ontbreekt omdat hij de ruimte krijgt om te onderhandelen met een andere club.

De complete spelerslijst:

Gero Rulli
Jay Gorter
Remko Pasveer
Diant Ramaj
Anton Gaaei
Ahmetcan Kaplan
Devyne Rensch
Jorrel Hato
Jakov Medić
Anass Salah-Eddine
Borna Sosa
Gaston Avila
Josip Šutalo
Kenneth Taylor
Benjamin Tahirović
Steven Bergwijn
Brian Brobbey
Amourricho van Axel Dongen
Steven Berghuis
Carlos Forbs
Chuba Akpom
Kristian Hlynsson
Ar'Jany Martha
Tristan Gooijer
Jaydon Banel
Gabriel Misehouy
Tom de Graaff
Julian Brandes
Oualid Agougil

Gerelateerde artikelen

Bergwijn Hannover 1920

Ajax belegt trainingskamp in Cádiz en oefent tegen Hannover 96

Ajax speelt zondag 7 januari om 13:00 uur een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Duitse Hannover 96. Het oefenduel vindt plaats in het Antonio Gallardo Stadium in Arcos de la Frontera, nabij Cádiz. Ziggo Sport zendt de oefenwedstrijd live uit. Ajax resideert van 2 tot en met 7 januari in Cádiz ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Tags

  • #Midseason

Socials

Kaartverkoop 2E Seizoenhelft 1920

Informatie losse kaartverkoop tweede seizoenshelft

De Eredivisie wordt in januari 2024 weer hervat. In de tweede seizoenshelft speelt Ajax thuis tegen onder meer FC Twente, FC Utrecht en PSV. Op dinsdag 2 januari start de losse kaartverkoop voor de thuisduels.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

Top10 2023 1920

All The Goals | Ajax in 2023

Dit zijn alle doelpunten van Ajax gemaakt in kalenderjaar 2023. Van de eerste van Davy Klaassen op bezoek bij NEC tot de intikker van Chuba Akpom tegen USV Hercules. In zeventien minuten komen alle Ajax-treffers in chronologische volgorde voorbij.

Tags

  • #AllTheGoals

Socials