Ajax O18 aast op revanche tegen PSV: 'We willen ons laten zien'

"Het is de enige ploeg waar we dit seizoen niet van gewonnen hebben". Ajax O18 neemt het zaterdag op tegen de leeftijdsgenoten van PSV. Trainer Frank Peereboom en aanvaller Skye Vink kijken ernaar uit. "In Eindhoven hadden we meer verdiend."

Tags

  • #AjaxO18

Socials

"We zijn goed op weg en hebben leuke wedstrijden achter de rug", begint Peereboom. "Nu gaan we proberen tot aan de winterstop zo goed mogelijk te voetballen, ons te ontwikkelen en resultaat te halen."

Ook Vink is positief gestemd. "We staan bovenaan, dat is het doel en nu moeten we het afmaken. Persoonlijk gaat het qua spel goed, maar ik wil vaker op het scorebord staan. Daar gaan we iets aan doen." Hij kijkt uit naar het duel met de Eindhovenaren. "We willen ons laten zien. Het is mooi dat het tegen PSV kan. We spelen thuis met hopelijk veel publiek."

Fitte groep
Ajax O18 verloor eerder dit seizoen met 1-0 bij PSV. "Het is in de competitie de enige ploeg waar we nog niet van gewonnen hebben. In Eindhoven hadden we meer verdiend; de intensiteit was goed en het spel was bij vlagen ook prima. Wij waren daar de bovenliggende partij, maar scoorden niet. Daar willen we op voortborduren en daar zijn we druk mee bezig. De groep is fit, iedereen is erbij. Er wordt hard gewerkt en de sfeer zit goed", zegt de trainer.

De topper Ajax O18 - PSV O18 is zaterdag vanaf 14:30 uur hier live te zien. 

Gerelateerde artikelen

Ajax O18 AZ Juichen 880

Highlights Ajax O18 - AZ O18

Ajax O18 speelde zaterdagmiddag de topper tegen AZ O18. De ploeg van trainer Frank Peereboom deed goede zaken.

Tags

  • #AjaxO18

Socials