Ajax oefent tegen Almere City FC

Hansen Doelpunt 1280
Hansen Doelpunt 1280

Ajax speelt zondag 31 juli een oefenwedstrijd tegen Almere City FC in het Yanmar Stadion. Het duel begint om 14:00 uur. De wedstrijd is een dag na het treffen met PSV in de Johan Cruijff Schaal.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Het oefenduel in Almere wordt live uitgezonden op ESPN. Een kleine week later, op zaterdag 6 augustus, start Ajax het Eredivisie-seizoen met de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Gerelateerde artikelen

Volle Arena 1280

Kaartverkoop Johan Cruijff Schaal gestart

Als landskampioen strijdt Ajax voor de tiende keer tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal. Deze aftrap van het nieuwe seizoen is op zaterdag 30 juli om 20:00 uur in de Johan Cruijff ArenA, de kaartverkoop van deze wedstrijd is gestart.

Tags

  • #JohanCruijffSchaal

Socials

Ihattaren Header Homepage 1280

Ziggo Sport zendt oefenduels Ajax uit

De komende oefenwedstrijden van Ajax worden live uitgezonden op Ziggo Sport. Ajax speelt zaterdag 9 juli tegen het Kroatische NK Lokomotiva Zagreb. Zes dagen later, op vrijdag 15 juli volgt het vriendschappelijke duel met KAS Eupen.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Bergwijn Hoofdfoto Artikel 1280

Ajax en Tottenham Hotspur bereiken akkoord over Steven Bergwijn

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Tottenham Hotspur FC en Steven Bergwijn over de transfer van de speler naar Amsterdam. Bergwijn heeft een contract bij Ajax getekend dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vijf seizoenen, tot en met 30 juni 2027. Ajax betaalt een vaste transfersom van € 31.25 miljoen aan de Engelse club.

Tags

  • #Bergwijn

Socials