Ziggo Sport zendt oefenduels Ajax uit

Ihattaren Header Homepage 1280
Ihattaren Header Homepage 1280

De komende oefenwedstrijden van Ajax worden live uitgezonden op Ziggo Sport. Ajax speelt zaterdag 9 juli tegen het Kroatische NK Lokomotiva Zagreb. Zes dagen later, op vrijdag 15 juli volgt het vriendschappelijke duel met KAS Eupen.

Tags

  • #PreSeason

Socials

De wedstrijd van zaterdag tegen de Kroaten begint om 14:00 uur. De uitzending bij Ziggo Sport begint bij beide wedstrijden een kwartier van tevoren. De aftrap van het duel met KAS Eupen op vrijdag 15 juli is om 15:30 uur.

Ajax vertrekt op zondag 17 juli naar Oostenrijk voor het tweede trainingskamp in de voorbereiding op seizoen 2022/2023. In het Alpenland speelt Ajax opnieuw twee oefenduels, beide wedstrijden zijn ook te zien via Ziggo.

Het programma voor de komende twee vriendschappelijke duels:

  • Zaterdag 9 juli: Ajax – NK Lokomotiva Zagreb (14:00 uur, start uitzending 13:45 uur)
  • Vrijdag 15 juli: Ajax – KAS Eupen (15:30 uur, start uitzending 15:15 uur)

Gerelateerde artikelen

Header 880

In beeld | Internationals terug in Amsterdam

De Ajacieden die na het Eredivisie-seizoen interlands speelden, meldden zich woensdag weer op de Toekomst. De vakantie zat erop en hun eerste dag stond in het teken van verschillende testen en metingen.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Klaiber Thumb 1280

Klaiber blij om weer te spelen na lang blessureleed: 'Mijn knie voelt goed'

Sean Klaiber heeft na lang blessureleed weer twee keer 45 minuten kunnen spelen dit trainingskamp. De rechtsback vond het heerlijk om weer op het veld te staan, nadat hij een heel seizoen heeft gemist vanwege een kniekwetsuur. "De knie voelt goed. Hier en daar af en toe wat stijf."

Tags

  • #PreSeason
  • #Klaiber

Socials