Ajax Open Dag – Leven als een Ajacied

Foto Artikelopendag
Foto Artikelopendag

Op de Ajax Open Dag 2024 kan je maandag 5 augustus leven als een Ajacied. Bekijk de presentatie van onze teams, optredens van diverse artiesten en debuteer als Ajacied in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #OpenDag

Socials

Teampresentaties en optredens
Op het Ziggo Dome plein worden van 12:00 tot 16:00 uur de teams van Ajax gepresenteerd. Het plein is vrij toegankelijk en wordt muzikaal verrijkt door verschillende artiesten.
 
Debuteren als een Ajacied
Van 10:00 tot 17:00 uur kun je een bijzondere route door de Johan Cruijff ArenA bewandelen. Maak je debuut als Ajacied, door mee te doen aan de voetbalspellen, op de foto te gaan met de prijzen en je eerste Ajax-contract te ondertekenen.
 
Voor Debuteren als een Ajacied kun je binnenkort gratis kaarten bestellen en een bijbehorend tijdslot reserveren (voor maximaal 6 personen). Meer info volgt via de Ajax-kanalen.

Kijk hier voor meer informatie over de Open Dag.

Gerelateerde artikelen

Fariolipreseason

Dit zijn de wedstrijden van Ajax tot nu toe

De eerste oefenwedstrijden zijn bekend, de loting voor de voorronde van de UEFA Europa League is geweest en het conceptschema voor de Eredivisie is uitgerold. Daarmee zijn de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen bekend voor Ajax.

Tags

  • #Ajax1

Socials

Header Ajax Vrouwen Training 1

Nieuw seizoen, nieuwe trainer: Ajax Vrouwen zijn begonnen

De Ajax Vrouwen zijn maandagochtend begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. De Ajacieden meldden zich in een ontspannen sfeer een voor een op sportcomplex de Toekomst en werkten later de eerste training af onder de nieuwe trainer Hesterine de Reus.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gooijeroefentegenstanderstrainingskamp

Ajax oefent op trainingskamp tegen Al-Wasl FC en Olympiakos

Ajax speelt tijdens het trainingskamp op de Wageningse Berg twee oefenwedstrijden. Op donderdag 18 juli treffen de Amsterdammers Al-Wasl FC en een dag later, op vrijdag 19 juli, is Olympiakos de tegenstander. Beide duels zijn live en exclusief te zien op Ziggo Sport.

Tags

  • #PreSeason

Socials