Ajax opent Champions League-campagne in Johan Cruijff ArenA

Champions League Cup 1280
Champions League Cup 1280

De UEFA heeft zaterdagochtend het speelschema van de groepsfase van de UEFA Champions League gecommuniceerd. Ajax opent de reeks van zes wedstrijden in Amsterdam. Op woensdag 7 september is Rangers FC om 18:45 uur de eerste tegenstander in de Johan Cruijff ArenA. Het eerste uitduel volgt zes dagen later in en tegen Liverpool. De aftrap van dat duel is om 21:00 uur.

Tags

  • #UCL

Socials

Het volledige speelschema is als volgt:

7 september: Ajax - Rangers FC (18:45 uur)

13 september: Liverpool - Ajax (21:00 uur)

4 oktober: Ajax - Napoli (21:00 uur)

12 oktober: Napoli - Ajax (18:45 uur)

26 oktober: Ajax - Liverpool (21:00 uur)

1 november: Rangers FC - Ajax (21:00 uur)

Kaartverkoop
Vanaf 30 augustus start de losse kaartverkoop van de Europese wedstrijden. Meer informatie over de kaartverkoop van deze duels volgt maandag 29 augustus.

 

Gerelateerde artikelen

Timber Reactie 1280

Dit vinden Schreuder en Timber van de tegenstanders in de UEFA Champions League

"Als ik eerlijk ben is Liverpool de favoriet in de poule", stelt Alfred Schreuder. De trainer keek donderdagavond naar de loting van de UEFA Champions League en zag hoe Ajax in de groepsfase aan de Engelse grootmacht, Napoli en Rangers FC werd gekoppeld. Ook Jurriën Timber had zijn ogen gericht op de loting.

Tags

  • #UCL

Socials

Tumb Schreuder 880

Kijk hier persconferentie terug over Champions League-loting

Alfred Schreuder en Jurriën Timber schoven donderdagavond kort na de loting achter de microfoon om hun licht te laten schijnen over de groepsfase van de Champions League waarin Ajax werd gekoppeld aan Liverpool, Napoli en Rangers FC. Kort kwam ook FC Utrecht ter sprake. Bekijk hier de hele persconferentie terug.

Tags

  • #UCL

Socials