Ajax opent UCL met thuisduel tegen Liverpool

CL Bal
CL Bal

Ajax opent groep D van de UEFA Champions League met een thuiswedstrijd tegen Liverpool. Het treffen met de Engelsen staat gepland voor woensdag 21 oktober. De aftrap in de Johan Cruijff ArenA is om 21:00 uur.

Tags

  • #UCL

Socials

In de tweede speelronde gaat Ajax op bezoek bij Atalanta, waarna een dubbele ontmoeting met FC Midtjylland wacht. Na de uitwedstrijd bij Liverpool wordt de groepsfase op 9 december afgesloten met een thuisduel tegen Atalanta.

De eerste vijf wedstrijden van Ajax starten allemaal om 21:00 uur, het slotduel heeft het vroege aanvangstijdstip van 18:55 uur.

Volledige programma van Ajax:
21 oktober, 21:00: Ajax - Liverpool
27 oktober, 21:00: Atalanta - Ajax
3 november, 21:00: FC Midtjylland - Ajax
25 november, 21:00: Ajax- FC Midtjylland
1 december, 21:00: Liverpool - Ajax
9 december, 18:55: Ajax - Atalanta

Tags

  • #UCL

Socials

Gerelateerde artikelen

Tenhagpersco (2)

Ten Hag: 'Botsing van stijlen'

Erik ten Hag noemt de loting van de poulefase in de UEFA Champions League een 'botsing van stijlen'. De trainer van Ajax roemt Liverpool om z'n gegenpressing en ziet in Atalanta juist een 'pressingmachine'. Het Deense FC Midtjylland completeert groep D. "Het is een uitdagende poule", vertelde Ten Hag op de persconferentie naar aanleiding van de loting.

Tags

  • #UCL

Socials

Tadic 8 (2)

Ajax treft Liverpool, Atalanta en Midtjylland

Ajax treft in de groepsfase van de UEFA Champions League Liverpool, Atalanta en FC Midtjylland in poule D. Dat wees de loting donderdagmiddag uit. Later (uiterlijk vrijdag, 23:59 uur) wordt het speelschema bekend. De eerste speelronde van de Champions League staat gepland voor dinsdag 20 en woensdag 21 oktober.

Tags

  • #UCL

Socials

IMG 4462

Ajax Podcast over de CL-loting: 'Hebben laten zien dat we topteams kunnen verslaan'

De tweede aflevering van de Ajax Podcast staat in het teken van de loting voor de groepsfase van de UEFA Champions League. Onze presentator David the Host bekeek donderdag samen met co-host Eyong Enoh en oud-Ajacied Ronald de Boer aan wie Ajax werd gekoppeld en besprak direct daarna ons perspectief tegen Liverpool, Atalanta en FC Midtjylland. Ook werd Sky Sports-commentator en Eredivisie-expert Jonathan Beck nog gevraagd naar zijn oordeel.

Tags

  • #AjaxPodcast
  • #UCL

Socials